Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Eğitim

Akademi Lise’de yeni dönem kayıtları başladı

Lise ve mezun öğrencilere yönelik hizmet veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Akademi Liselerde yeni dönem için online başvurular başladı.

10 Eylül 2020 Saat: 18:48
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.356 kez okunmuştur

Akademi Lise’de yeni dönem kayıtları başladı
Akademi Lise’de yeni dönem kayıtları başladı

Lise ve mezun öğrencilere yönelik sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal alanda hizmet veren ve bunun yanında okul derslerine takviye desteği de sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Akademi Liselerde yeni dönem için online başvurular başladı. Yeni eğitim öğretim döneminde 9 merkezde öğrencilere hizmet verecek olan Akademi Lise’ye son başvuru tarihi 16 Eylül Çarşamba günü olarak belirlendi. Özellikle öğrencilere sunduğu sosyal imkânların yanında, eğitim başarısıyla ön plana çıkan Akademi Lise’lere öğrencilerin yeni dönemde de büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

ÖN KAYIT GİRİŞ SINAVLARI VE KESİN KAYIT TARİHLERİ
Akademi Lise’nin yeni eğitim dönemi için ön kayıtlar başladı. Kayıtlar, resmi internet sitesi olan http://kilavuzgenclik.kocaeli. bel.tr adresi üzerinden yapılıyor. Ön kayıt aşaması sona erdikten sonra belirlenecek tarihlerde öğrencileri giriş sınavları bekliyor. Sınavları başarıyla geçen öğrencilerin kesin kayıtları tamamlandıktan sonra, Akademi Lise hizmetlerinden faydalanmaya başlayacak. Sınav ve kayıt tarihleri Milli Eğitim Bakanlığı’nın süreçle ilgili açıklamaları dikkate alınarak netleştirilip ilan edilecek. Ön kayıt yaptıran her bir öğrenci ve velisi bilgilendirilecek.

MEB MÜFREDATI İLE ORTAK
Akademi Liselerde özelikle yüz yüze eğitim konusu başta olmak tüm alanlarda MEB (Milli Eğitim Bakanlığı) açıklamaları ve müfredatı dikkate alınacak.

AKADEMİ LİSE’DE NELER VAR, NELER
Akademi Lise’lerde gençler için spor faaliyetlerinden, kültür gezilerine kadar birçok önemli etkinlik gerçekleştirilecek. Gençlik Kampları, açık hava sohbetleri, bilgi destek ve psikolojik destek programları düzenlenecek. Spor faaliyetleri olarak normalleşme süreciyle beraber Akademi Liseler arası futbol turnuvası, bisiklet, yüzme, doğa yürüyüşü, fitness etkinlikleri yapılması planlanmakta. Projelerde ise Gönül Coğrafyası Okumaları ve Yazarlık Okulu yine öğrencileri bekleyecek. Yapılacak tüm etkinliklerde korona virüs tedbirleri uygulanacak.

BU YIL 9 MERKEZDE HİZMET VERECEK
İzmit ilçesinde 2 merkez olmak üzere Karamürsel, Gölcük, Gebze ve Derince ilçelerinde hizmet vermeye devam eden Akademi Liselere Dilovası, Kartepe ve Kandıra ilçeleri de eklendi.

Kandıra Havva Yıldız Yolcu Akademi Lise İletişim: 0262 551 43 57

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑