Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

AK Parti Milletvekili Tipioğlu’ndan CHP’ye tepki

AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu, CHP’nin DEM Parti ile bir kez daha birlikte hareket ederek Meclis ortak bildirisine imza atmadığını, DEM Parti ile ortak yol yürümeyi tercih ettiğini söyledi.

25 Aralık 2023 Saat: 01:26
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 481 kez okunmuştur

AK Parti Milletvekili Tipioğlu’ndan CHP’ye tepki
AK Parti Milletvekili Tipioğlu’ndan CHP’ye tepki

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı Veysel Tipioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile CHP’ye tepki gösterdi. Veysel Tipioğlu, “Yiğit ölür şehit olur, kalleş ölür leş olur. Devletimizin ve aziz milletimizin birliğe ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu bu günlerde herkes kendine yakışanı yapar” diye yazarak, yazılı paylaşımda bulundu:

“MAŞALARI YENİDEN HAREKETE GEÇİRDİ”
“ Türkiye'nin küresel meselelerde sesinin çıkmasından rahatsız olanlar, yıllardır ülkemizin belini bükmek için kullandıkları maşaları yeniden harekete geçirdi. İki günde 12 kahraman Mehmetçiğimiz Pkk denilen hain terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışmada şehit düştü. Acımız çok büyük. Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı, kalmayacak.

“DEM İLE BİR KEZ DAHA BİRLİKTE HAREKET ETTİ”
Bu ortak acımızda isterdik ki, Gazi Meclisimizde, terör örgütü açıkça belirtilerek hep birlikte lanetlensin ve milletimiz gibi tek vücut olmuş halde grubu bulunan bütün partiler ortak bir tavır alsın. Ancak Ana Muhalefet Partisi CHP, terör örgütüyle arasına mesafe koyamayan, adeta sözcülüğüne savunan DEM (HDP) parti ile bir kez daha birlikte hareket ederek, Meclis Ortak Bildirisi'ne imza atmadı.

“EMELLERİNE ULAŞAMAMALARI İÇİN ÇOK ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Kongrelerinde selam gönderdikleri, her fırsatta bir araya gelip bağlılıklarını bildirdikleri DEM'le ortak yol yürümeyi tercih etti. Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi, bizleri İstikbalimizden etmek isteyen dahili ve harici bedhahlar her dönem olacaktır. Bizler, bütün bu unsurlara karşı daima uyanık olmaya, emellerine ulaşamamaları için çok çalışmaya devam edeceğiz. Aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle ve şükranla anıyor, terör örgütü Pkk ve destekçilerini lanetliyor, milletimize başsağlığı diliyorum.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑