Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Röportaj

AK Parti Kocaeli Milletvekili Çakır, “2023 hedeflerine emin adımlarla ilerliyoruz”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, “2023 hedeflerimiz doğrultusunda muazzam icraatlar başardık. 14 Mayıs’tan sonra da hedeflerimize emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.

26 Nisan 2023 Saat: 16:38
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 544 kez okunmuştur

AK Parti Kocaeli Milletvekili Çakır, “2023 hedeflerine emin adımlarla ilerliyoruz”
AK Parti Kocaeli Milletvekili Çakır, “2023 hedeflerine emin adımlarla ilerliyoruz”

Kandıra ziyaretleri kapsamında gazetemizi uğramayı da ihmal etmeyen AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ile gündeme dair keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik.14 Mayıs seçimlerinin bu ülkede bir şeyler yapmaya gayret etmiş ve başarmış olanlarla bu yapılanları sadece eleştiren hatta yapılanları yıkmayı söyleyebilenlerin arasında bir seçim olacağını söyleyen Çakır, “İHA, SİHA, TCG Anadolu Gemisi, İMECE ve doğalgazın devreye alınması gibi şaşırılacak derecede muazzam icraatlar başardık. 14 Mayıs’tan sonra da hedeflerimize emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.

ÖNCELİK DUBLE YOL

Kandıra’nın özel ilgiye ihtiyacı olduğunu söyleyen Çakır, “Hiçbir ilçeyi birbirinden ayırmayacağız ama Kandıra özel bir ilgiye muhtaç. Öncelikle Kandıra duble yolunu tamamlayacağız. Sahil yoluyla ilgili çalışmalar da zaten devam ediyor. Yıllardır vatandaşımızın en büyük sıkıntısı ve endişesini olan bu handikabı ortadan kaldıracağız” dedi.

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Sözlerini sürdüren Çakır, “Kandıra kendi içerisinde yaz sezonunda bir milyon insan ağırlıyor. Bu hizmet demektir, cazibe merkezi olduğunu kanıtlamaktır. Kandıra’nın yerel yönetimiyle, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte bu bir milyon vatandaşımızın tercihini şekillendirecek daha kaliteli hizmet sunabilecek hale gelmesi lazım. Bu hususta neler yapılması gerekiyorsa elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑