Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Talus: “Bu destanı birlikte yazdık”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, seçim zaferinden sonra Cumhur İttifakı ortağı il başkanlarını tek tek ziyaret ederek, örnek dayanışma ve işbirliğinden dolayı teşekkür etti.

1 Haziran 2023 Saat: 18:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 475 kez okunmuştur

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Talus: “Bu destanı birlikte yazdık”
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Talus: “Bu destanı birlikte yazdık”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, Cumhurbaşkanlığı ilk tur ve 2.tur seçimleri ile 28.Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin tamamlanmasının ardından Cumhur İttifakı ortağı il başkanlarını ziyaret etti. Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş ile teşekkür ziyaretlerine başlayan Talus, daha sonra Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Kaan Şengil ve Kocaeli İl Koordinatörü Metehan Küpçü, Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Ali Taştan, Demokratik Sol Parti İl Başkanı Halim Dedeoğlu, Hür Dava Partisi Kocaeli İl Başkanı Ali Çiftçioğlu ve yönetimleriyle bir araya geldi. Talus, yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

BU DESTANI BİRLİKTE YAZDIK
“Elbette her seçim zor, her seçim hayati, her seçim önemlidir. Ama ülkemizin içinden geçtiği süreç, son deprem afetinin yol açtığı ağır kayıplar, bölgemizde ve dünyada yaşanan kritik gelişmeler 14 Mayıs seçimini farklı bir yere taşıdı. Türkiye'nin 20 yılda kat ettiği gelişmeyi, büyümeyi, kalkınmayı sürdürmesi gerekliydi. Amacımız ülkemizin demokrasi ve kalkınma yolunda elde ettiği kazanımları Türkiye Yüzyılı'nın girizgahı yaparak milletimize yüzyıllık hayallerine kavuşturacak yeni bir dönemin kapısını açmaktı. Çok şükür, milletimiz bu kutlu mücadelede bizlere güvendi ve yeniden destek verdi. Bu destanı Cumhur İttifakı ortaklarımızla ve bize destek sunan partilerle birlikte yazdık. Hep birlikte Türkiye Yüzyılını başlattık.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑