Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

AK Parti İl Başkanı Talus: " Biz de Son miting gibi tarih yazalım!”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 28 Mart’taki mitingine katılımın yüksek olması için partililerine seslenen AK Parti İl Başkanı Talus: “Cumhurbaşkanımız seçimin kendisi için final olduğunu ifade etti. Biz de son miting gibi tarih yazalım” dedi

23 Mart 2024 Saat: 09:56
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 377 kez okunmuştur

AK Parti İl Başkanı Talus: Biz de Son miting gibi tarih yazalım!”
AK Parti İl Başkanı Talus: " Biz de Son miting gibi tarih yazalım!”

AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, il binasında 28 Mart Perşembe günü ilimizde miting yapacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın programıyla alakalı açıklama yaptı. Başkan Şahin Talus’a; İl SKM Başkanı Alper Doğan, Medya ve Tanıtımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Murad Ergelen de eşlik etti.

‘SİYASET MÜHENDİSLİĞİ YAPANLAR KAZANAMAYACAK’
Talus yaptığı açıklamada yerel seçim çalışmalarının son hızla devam ettiğini belirterek “28 Mayıs’tan bu yana sahadayız, sokaklardayız, Milliyetçi Hareket Partisi ve Büyük Birlik Partisi teşkilatlarıyla Kocaeli’nin nabzını tutuyoruz. Kalbimiz Kocaeli için atıyor. Sürekli anketler yapıyoruz, anketlerde de saha gördüklerimizi görüyoruz. Bu teveccüh için Kocaeli’de yaşayan vatandaşlarımıza teşekkür diyorum. Bazıları siyaset mühendisliği yapmaya devam etsin, birileri kapalı kapılar ardından ittifak yapmaya, birileri bize çelme takmaya devam etsin. Allah’ın izniyle sandıkları bir kez daha patlatacağız.” dedi.

‘HEDEFİMİZ 100 BİN’
Mitingin detaylarını aktaran Başkan Talus: “Cumhurbaşkanımız 28 Mart’ta Kocaeli’de olacak. Büyük Kocaeli mitingi ile ahdimizi yenileyeceğiz. Cumhurbaşkanımızı karşılamak için hazırlıklarımıza başladık. 28 Mart Perşembe günü saat 15.00’te Kocaeli Kongre Merkezi alanında yapılacak. Komisyonlarımız oluşturduk, ilçelerdeki komisyonlar da hazır. Ulaşımdan katılıma kadar tüm detayları ile Kocaeli’de çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımıza Kocaeli’de ağırlamak büyük mutluluk veriyor, bu mitingler bizim için enerji kaynağıdır. Cumhurbaşkanımız, bu seçimin kendisi için final olduğunu ifade etti. Bu mitingin tekrarı olmayacak gibi. Unutulmaz ve tarihi bir miting olması için alanı doldurmak istiyoruz, hedefimiz 100 bin. Gerekli düzenlemeleri yapıyoruz, tüm halkımızı mitinge davet ediyoruz.” dedi.

‘1 OY FARKLA KAZANACAKMIŞ GİBİ’
31 Mart’ta seçmenin sandığa mutlaka gitmesi gerektiğini ifade eden Talus: “Sandıkta seçmenimizin en yüksek katılımını sağlamak için çalışıyoruz. Kocaeli teşkilatları olarak tüm ilçelerde seçimi 1 oyla kazanacakmış gibi çalışıyoruz. Genel seçimlerde olduğu gibi Kocaeli’de de bazı gizli ittifakların kapalı kapılar ardından aday çıkarmayarak Cumhur İttifakı’na zarar vermek için bazı partilerin gizliden desteklendiğini görüyoruz. Bizim gizlimiz, saklımız yok Cumhur İttifakımız ile sahadayız. Ülkemizi tam anlamıyla Cumhuriyet’in ikinci yüzyılını Türkiye yüzyılına çevirecek adım olacaktır, hazırız kararlıyız.” İfadelerini kullandı.

‘BAZI İLÇELERDE 2 KAT FARK ATIYORUZ’
Talus son olarak “Şehirlerimizde gerçek belediyecilik anlayışıyla adaylarımızla milletimizin huzurundayız. Milletimiz, bu inanmışlığa ve adanmışlığa sahip çıkacaktır. Kirli hesapları ayaklarına dolanacaktır. Milletimizin bu oyunları ve samimiyetten uzak oyunları unutmamasını istiyoruz. Tüm ilçelerde öndeyiz, Allaha şükür İzmit ve Derince’de her zaman başa baş geçmiştir seçim. İzmit’te de öndeyiz, gördüğümüz tablo bu. İzmit’teki kardeşlerimizi mağdur edebiyatından kurtarıp gerçek belediyeciliğe kavuşturacağız. Anket bazında hepsinde önde gözüküyoruz, hatta bazı ilçelerde en yakın rakibimize iki kat fark atmış görünüyoruz. Sandıkları hep patlattık, bu seçimde de patlatacağız. Seçim sandıkta kazanılır, tüm seçmenlerimizi sandığa davet ediyoruz. AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak tüm ilçelerde birinci olmak için varız.” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑