Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

AK Parti İl Başkanı Talus bağımsız adaylarla ilgili konuştu

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus kent gündemi ile ilgili yaptığı basın toplantısında, daha önce AK Parti içerisinde siyaset yapmış ancak şu an farklı partilerden ya da bağımsız olarak aday olan isimlerle ilgili konuştu.

1 Mart 2024 Saat: 18:37
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.266 kez okunmuştur

AK Parti İl Başkanı Talus bağımsız adaylarla ilgili konuştu
AK Parti İl Başkanı Talus bağımsız adaylarla ilgili konuştu

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus bugün AK Parti İl Binası’nda düzenlediği basın toplantısında Kocaeli gündemi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus daha önce AK Parti içerisinde siyaset yapan ancak 31 Mart Yerel Seçimlerinde bağımsız olarak aday olan Kandıra Belediye Başkan adayı Cengiz Kan, Başiskele Belediye Başkan adayı Hüseyin Ayaz ve İYİ Parti tarafından Çayırova Belediye Başkanlığı için aday gösterilen Şevki Demirci ile ilgili “Yıllardır birbirimizi tanıyoruz. Sonuçta Başiskele’de ilçe başkanlığı yaptım orada Hüseyin Ayaz beyle çalıştık yaklaşık 5 yıllık süreç içerisinde bu konular görüşüldü. Hüseyin Ayaz Bey ben aday adayı olmayayım beni aday gösterin dedi.

Bizde böyle bir algı yok bizim aday adayı sürecimiz var. Ondan dolayı öyle bir süreç oldu. Cengiz Kan’da da aynı süreç oldu. Hem aday adayı olmak istemeyip hem aday gösterilmek istediler. Ya da ben bağımsızım ama gönlüm AK Parti’de diyorlar. Bizim adaylarımız genel merkezimizin gösterdiği adaylardır. Zaten Çayırova’daki beyefendi de ihraç edildi” şeklinde konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑