Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

AK Parti İl Başkanı Şahin Talus: Kendi rekorumuzu kıracağız!

Uzun zamandan bu yana merakla beklenen ve dün itibarı ile isimlerin belli olmaya başladığı AK Parti Kocaeli’de başkan adayları bugün duyuruluyor. Vatandaşlar, salonu doldurup taşırdı

4 Şubat 2024 Saat: 07:56
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 441 kez okunmuştur

AK Parti İl Başkanı Şahin Talus: Kendi rekorumuzu kıracağız!
AK Parti İl Başkanı Şahin Talus: Kendi rekorumuzu kıracağız!

31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesinde siyasi partilerin aday açıklamaları devam ediyor. İşte bu kapsamda en çok merak edilen partilerden biri olan AK Parti Kocaeli’de de belediye başkan adayları dün itibarıyla belli olmaya başladı. Başkan adayları, adaylıkları için tek tek aranırken AK Parti Kocaeli’de bütün adayların tanıtılacağı aday tanıtım Töreni ise bugün Kocaeli kongre Merkezi’nde gerçekleştiriliyor.

HAZIRLIKLAR TAMAM
AK Parti Kocaeli’de saat 12:00 itibari ile başlayacak olan aday tanıtım Töreni öncesinde yoğun hazırlıklar yapıldı. Kongre merkezi önüne ak Parti bayrakları asılarak binanın girişi süslenirken tanıtım törenine katılacak vatandaşlar da davul zurna eşliğinde alanı doldurdu.

SALONA SIĞMADILAR
Aday tanıtım töreni öncesinde salona adeta akın eden partililer ve vatandaşlar, salonu ağzına kadar doldurdu. Çok sayıda vatandaşın yer bulamayarak ayakta kaldığı aday tanıtım töreninde adeta mahşeri bir kalabalık oluştu.

AÇILIŞ KONUŞMASINI TALUS YAPTI
Aday tanıtım töreninin açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, şunları söyledi:

“31 Mart seçimleri için yeni bir menzildeyiz. Kocaeli’nin evladı, şehrimize liyakatle 5 yıl hizmet eden başkanımız Tahir Büyükakın, yeniden aday olarak çalışmalara başladı. Allah’ın izni ile kendi rekorumuzu yenerek bir kez Kocaeli’yi kazanacağız. Ben özellikler burada tüm aday adayı olan kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bugün itibari ile her ilçede aday adaylarımızdan bir adayımız belli olmuştu. Sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bize öyle ders verdi

TEŞEKKÜR EDİYORUM
Allah’a şükür bazı partilerin bazı sıkıntıları bize hiç bulaşmadı. Kriz, kaos bize hiç bulaşmadı. Özellikle bu süreçte Cumhur İttifakı ortaklarımız olan Milliyetçi Hareket Partisine, hem de burada hiç aday çıkarmayarak bize destek olan Büyük Birlik Partisine teşekkür ediyorum.

MASA DAĞITMADIK
Biz Cumhurbaşkanımızla toplantımız genel başkan yardımcımız da vardı. Biz bu sözleri verirken sizlere güvendik. Bu sözü verirken biz MHP’nin teşkilatına, BBP’deki kardeşlerimize güvendik. Çünkü bizim birlikteliğimiz masa dağıtmayan bir birliktelik. Allah razı olsun hepinizden.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑