Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

AK Parti’de temayül tamamlandı, gözler açıklanacak adaylarda!

AK Parti Kocaeli teşkilatı Kocaeli Kongre Merkezi’nde 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimleri için temayül yoklaması gerçekleştirdi. Temayülde katılım yüzde 95 olarak açıklandı.

27 Kasım 2023 Saat: 02:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 664 kez okunmuştur

AK Parti’de temayül tamamlandı, gözler açıklanacak adaylarda!
AK Parti’de temayül tamamlandı, gözler açıklanacak adaylarda!

AK Parti’de belediye başkanlıkları için başvuru yapan aday adayların değerlendirileceği temayül sona erdi. Kocaeli Kongre Merkezi C Blok’ta saat 10:00 itibari ile başlayan temayülde Büyükşehir için oy kullanma hakkı bulunan 1216, 12 ilçe için ise 1781 partilinin yüzde 95’i oy kullandı.

Partililer değerlendirme için hazırlanan 20 kabinde bulunan bilgisayar ile oylarını elektronik ortamda verirken temayül yoklamasında mevcut belediye başkanları için 5 soru soruldu ve aday adayları için ise mevcut belediye başkanı olan ilçelerde 2 isim, belediye başkanı olmayan İzmit’e ise 1 isim yazılması istendi. Temayülle ilgilenmek için gelen AK Parti grup Başkanvekili Özlem Zengin, adayların 15 Aralık’tan sonra itibaren açıklanacağını söyledi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, büyük bir heyecan ve katılımla gerçekleşen temayülün ardından yaptığı açıklamada, “Yerel Seçimler temayül yoklamamıza, bugün ilimizi etkisi altına alan olumsuz hava koşullarına rağmen yüzde 95 katılımla sahip çıkan tüm teşkilatımıza teşekkür ediyoruz. Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazırız, kararlıyız” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑