Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

AK Gençlerde Özdemir seçilmiş başkan

AK Parti İl Gençlik Kolları’nın 6. Olağan kongresinde mevcut Başkan Baki Özdemir, coşkulu bir programla seçilmiş başkan oldu

25 Şubat 2021 Saat: 22:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.007 kez okunmuştur

AK Gençlerde Özdemir seçilmiş başkan
AK Gençlerde Özdemir seçilmiş başkan

AK Parti İl Gençlik Kolları başkanı Emre Kahraman, Samsun İl Koordinatörü olarak görevlendirilmesinin ardından Baki Özdemir, genel merkezin oluruyla bu göreve getirilmişti. Yedi aydır başkanlık görevini yürüten Özdemir, Şampiyon Hasan Gemici Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kongreyle seçilmiş başkan oldu. Koayrıca 50 kişilik asil 25 kişilik de yedek yönetim kurulu üyesi seçildi.

BAŞKANLAR TAM KADRO KATILDI
AK Parti İl Gençlik Kolları’nın 6. Olağan kongresi Şampiyon Hasan Gemici Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Kongreye Genel Merkez Gençlik Kolları MYK Üyesi Ensar Topçu, MYK Üyesi Hasan Murat Öz, Gençlik Kolları MKYK Üyesi Veli Velat Akyıldız, MKYK Üyesi Lokman Hekim Güler, Bölge Koordinatörü Mustafa Zengin, MKYK Üyesi ve Milletvekili Emine Zeybek, İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Yalova Milletvekili ve AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ahmet Büyükgümüş, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, MKYK Yedek Üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Derince Belediye başkanı Zeki Aygün, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, ilçe başkanları, İl eski Başkanı Şemsettin Ceyhan ve partililer katıldı.

GENÇLERDEN PANKART ŞOV
Pandemi dönemine rağmen büyük bir katlımla kongre gerçekleştiren AK Partili gençler, programın başından sonuna kadar sloganlarıyla salonu inletti. Kongre boyunca çalan parti şarkıları da gençleri iyice coşturdu. Parti ve Türk bayraklarının yanı sıra parti flamları da gençlerin elinden bir an olsun düşmedi. Türkiye’de gençlik kollarına örnek olan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da sürekli övdüğü Kocaeli Gençlik Kolları’nın sloganı ‘Kocaeli her zamanki yerinde’ sözleri de büyükçe bir pankarta yazdırarak salonun en güzel köşesine gençler tarafından asıldı. AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın ilimizde düzenlediği bir mitingde katılıma yönelik söylediği ‘Maşallah Kocaeli’ sloganı da salondaki yerini aldı.

‘OKÇULAR TEPESİNİ TERK ETMEYECEĞİZ’
Kongrenin divan kurulu başkanlığını MKYK Üyesi Osman Şahin yaparken üyeliklerini MKYK Üyesi Hilal Duran, Şeydanur Yılmaz ve Celal Çelik yaptı. Akabinde saygı duruşunda bulunan katılımcılar İstiklal Marşı’nı okudu. Ardından AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı okundu. Kongrede ilk söz alan İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir, “AK Parti davası insanlık davası, hak davasıdır. Sonuna kadar okçular tepesini terk etmeyeceğiz. Göğsümüzde taşıyacağımız şeref nişanı ile yarınlarda bizim de içinde olduğumuz haklı gururu yaşayacağız. Kongremiz hayırlı olsun seferimiz mübarek olsun, zaferimiz mübarek olsun. Ne zaman aşımız sıkışsa yanımızda olan il başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş’e mutlu şehrin mutlu gençliğini inşa eden Büyükşehri Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükaın’a son anına kadar abi şefkatiyle yaklaşan Gençlik Kolları Genel Başkanımız Sayın Başkanımız Ahmet Büyükgümüşe’e ve bugüne kadar gençlik kollarında emek vermiş herkese teşekkür ederim” dedi.

KISIK SESİNE RAĞMEN ŞİİR OKUDU
Faaliyet raporunun izlenmesi ve oylanmasının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın kürsüye gelmesiyle sloganlar atıldı. Bunun üzerine konuşan Büyükakın, “Bizler sizinle gurur duyuyoruz Rabbimize bizleri sizinle yol arkadaşı ettiği için şükrediyoruz. Bir dava Sayın Cumhurbaşkanımızın da üzerine basa basa ifade ettiği gibi esasen bir bayrak yarışı, memleket, millet davası. Millete hizmet etme yolunda bayrak yarışının davası. Sonsuz kadar sürecekse bu yarışın gelecekteki direkleri sütunları sizler olacaksınız. Eğer sizlerde çok çalışırsanız bu bayrak bu dava hiç yere düşmeyecek. Size olan güvenimiz tam. Kongremizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu. sesi kısılan Başkan Büyükakın, “Ses geri gelir önemli olan içimizdeki dava aşkının hiç bitmemesi” diyerek sözlerini kısık sesiyle şiir okuyarak bitirdi.

‘SIRADAN KONGRELER DEĞİL’
Büyükakın’ın ardından konuşan İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Kocaeli her zamanki yerinde. Bu gençler sahayı, meydanı siyaseti özledi. 1yıldır pas tuttular neredeyse yolunuz açık olsun gençler Allah hepinizden razı olsun. Pandemi var hafide almıyoruz en kısa süre içinde toplantıyı bitireceğiz. Gençlik kolları kongreleri sıradan kongreler değil. Bu cennet vatanın yarınlarını emanet edeceğimiz kadrolar bu kongrelerde oluşuyor. Sizler bu memleketin yarınları, umudusunuz. Sizin yeriniz yarı, siz bizlerin uç beylerisiniz. Kuruluşundan bu güne teşkilat yapılanmamız içinde gençlerimiz her zaman yerini dolu dolu doldurdu. Görevini tam yaptı” ifadelerini kullandı.

‘GENÇLERİ GÖRÜNCE HEYECANLANIYORUM’
Başkan Ellibeş’in ardından kürsüye gelen MKYK Üyesi ve Milletvekili Emine Zeybek, “Gençleri görünce çok heyecanlanıyorum. AK Parti Kocaeli Gençlik Kollar bir marka. Kıskanılan bir gençlik kolları. Ankara’da gençlik kollarıyla alakalı bir konu açıldığında hep Kocaeli gençliği konuşuluyor çünkü Kocaeli her zamanki yerinde. Eğer bugün kadınlar ve gençler kara alma mekanizmalarında ise bu Recep Tayyip Erdoğan sayesindedir. Bu makamların bir de vebal boyutu var. Bunu unutmamamız lazım” şeklinde konuştu.

‘BU COŞKU KOCAELİ’NİN SOKAKLARINA TAŞACAK’
Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ise “Bu gençlik eğer dimdik ayakta durursa daha nice zaferlerin mimarı olacaktır. Bu dava bir günlük değil. Bu dava için koşturan herkese teşekkür ediyorum. Kongrelerimizi büyük bir coşkuyla sürdürüyoruz. Türkiye’nin her köşesinden aldığımız enerjiyle 15 Martta hep birlikte Ankara’da buluşacağız. Büyük kongremizin de ardından tüm milletimizin bu davaya gönül beren herkes için yeni bir dönem başlatacağız. Hukuk, demokrasi ve ekonomi alanlarında gerçekleştireceğimiz yepyeni bir dönem oluşturacağız. Baki kardeşimizin oluşturduğu yönetimler yolumuza devam ediyoruz. Bu inanç devam ettiği müddetçe bu salondaki coşku Kocaeli’nin sokaklarına taşacak. Türkiye’nin her bir köşesini donatarak tüm gençlerin gönlüne girecek” dedi.

KOCAELİ EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ’
Konuşmasını sürdüren Büyükgümüş, “Asıl görev biz teşkilatlara düşüyor. Partimizin tüm ideallerini, liderimizin fikirlerini, gençlerimizin gönlüne nakşedeceğiz. Bu davaya Kocaeli gençliği hazır mı? Gece gündüz demeden büyük bir gayretle inşallah çalışmalarımızı sürdüreceğiz bir ve beraber olacağız. Kocaeli her zamanki yerinde diyerek bu dönemde de destansı zaferlere imza atacağız. Baki Özdemir kardeşimizin yönetiminde görev alan herkese teşekkür ediyorum. Kocaeli Ak gençliğin kalbindedir. Kocaeli teşkilatı bizim ne büyük gücümüzdür. Bu kongre ile yeni bir dönem başlatıp çalışmalarımızı ilk günkü aşkla sürdüreceğiz” diye konuştu.

BAKİ ÖZDEMİR’İN YÖNETİMİ:
Baki Özdemir,

Abdulkadir Gözütok,

Abdullah Demir,

Ali Özbektemur,

Arda Musaoğlu,

Bahtiyar Turan,

Bedirhan Çoban,

Burak Başyiğit,

Burak Bulut,

Burak Göksu,

Burak Temel,

Çağatay Çağlayan,

Davut Önder Akbaş,

Ebru Gehya,

Eda Yıldız,

Ekrem Yazıcı,

Elif Özcan,

Enes Ertuğrul,

Fatih Çelikbilek,

Havva Berna Canaykın,

İbrahim Çimen,

İsmail Dursun,

İsmail Yaşar,

Kenan Özkök,

Mehmet Ceran,

Merve Tanrıkulu,

Mervenur Özer,

Muhammed Tayyip Ateş,

Muhammet İnci,

Murat Akkaya,

Mustafa Çelik,

Mustafa Utkucan Dizdaroğlu,

Mücahit Emin Kara,

Nihan Sümeyye Gündoğdu,

Oktay Karakaş,

Onur Kından,

Onur Yüksel,

Ozan Denli,

Ömer Oğuz,

Safahan Kocaman,

Seda Yazıcı,

Sedanur Köncü,

Şeydanur Yılmaz,

Uğur Gökçe,

Yağmur Oyan,

Yasin Pilavcı,

Yunus Emre Furuncu,

Yunus Yıldırım,

Yusuf Büyük,

Yusuf Kaan Karhan

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑