Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Ahmet Gödek, yeniden başkan

Kandıra Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin olağan kongresinde rakibi Haydar Bir’e büyük bir fark atan mevcut başkan Ahmet Gödek, yeniden başkan seçildi.

9 Temmuz 2021 Saat: 14:31
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.585 kez okunmuştur

Ahmet Gödek, yeniden başkan
Ahmet Gödek, yeniden başkan

Kandıra Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin olağan kongresi Namazgah Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Yaklaşık 800 üyenin oy kullanma hakkının olduğu kongreye Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Faruk Demir, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kemal Kaya, Halk Bankası Kandıra Şube Müdürü Uğur Usanmaz, Kandıra Ziraat Odası Başkanı Erdal Çetin ve kooperatife ortak çok sayıda esnaf katıldı.

GÜNDEM MADDELERİ ONAYLANDI
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede kooperatifin 2018’den bu yana yapılan yönetim kurulu çalışmaları, denetim kurulu ve hesap raporları okunarak oy çokluğuyla kabul edildi. Kooperatif hizmet binasının tamir ve tadilatı görüşülerek karara bağlandı, yönetim ve denetim kurulları ibra edildi. Teskomb Genelgesi kapsamında gerçekleştirilen kooperatif takibinde bulunan alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin uygulama görüşülerek genel kurulun onayına sunuldu.
KAZANAN KANDIRA ESNAFI OLDU”
Mevcut başkan Ahmet Gödek ile Haydar Bir’in yarıştığı seçimlerin oy çokluğuyla açık oylama ile yapılmasına karar verildi. Bu kapsamda yapılan açık oylamada Ahmet Gödek 390, Haydar Bir ise 70 oy aldı. Yeniden güven tazeleyen Ahmet Gödek yaptığı açıklamada, “Kaybeden olmadı. Kazanan Kandıra esnafı oldu. Biz görevimizin başındayız ve bu görevin çok kutsal olduğuna inanıyoruz. Esnafımıza yaptığımız hizmetin Hakka hizmet olduğunu düşünüyoruz. Her zaman yanımızda olan ve bizlere güvenen ortaklarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑