Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Adnan Turan, Çarşamba günü görevi devralacak

31 Mart’da yapılan yerel seçimlerde Belediye Başkanlığını büyük bir farkla kazanan Adnan Turan, 3 Nisan 2019 Çarşamba günü saat 11.30’da düzenlenecek devir teslim töreni ile görevi eski Belediye Başkanı Ünal Köken’den devralacak.

2 Nisan 2019 Saat: 17:42
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.690 kez okunmuştur

Adnan Turan, Çarşamba günü görevi devralacak
Adnan Turan, Çarşamba günü görevi devralacak

31 Mart 2019’de yapılan yerel seçimlerde Belediye Başkanlığını büyük bir farkla kazanan Ak Parti’nin adayı Adnan Turan, 3 Nisan 2019 Çarşamba günü saat 11.30’da düzenlenecek devir teslim töreni ile görevi eski Belediye Başkanı AK Partili Ünal Köken’den devralacak.

31 Mart 2019 Pazar günü yapılan yerel seçimde en yakın rakibi Millet İttifakı’nın Kandıra İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Ercüment Şahin’e  kesin olmayan sonuçlara göre 6  bin  fark atarak ezici bir çoğunlukla belediye başkanlığını kazanan Cumhur İttifakının AK Parti Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, Çarşamba günü mazbatasını alacak.

Başkan Adnan Turan ile birlikte Ak Partili 18 belediye meclis üyesi de mazbatalarını yarın saat 11.00’de İlçe Seçim Kurulu’ndan alacak. 3 Nisan 2019 Çarşamba günü saat 11.30’da Kandıra Belediyesi’nde düzenlenecek olan devir teslim töreninde Ak Partili Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, yine Ak Partili eski Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’den görevi devralacak. Devir teslim törenine çok sayıda Ak Partili ve Kandıra halkının katılması bekleniyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑