Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Abonman kart 1 Mart’ta başlıyor: Yüzde 41 indirim uygulanacak

Kocaeli genelinde 1 Mart 2023 tarihinden itibaren ulaşımda abonman uygulamasına geçilecek. Abonman kartına geçene yüzde 41 indirim uygulanacak

24 Şubat 2023 Saat: 11:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.272 kez okunmuştur

Abonman kart 1 Mart’ta başlıyor: Yüzde 41 indirim uygulanacak
Abonman kart 1 Mart’ta başlıyor: Yüzde 41 indirim uygulanacak

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin (UKOME) 2023 yılı Ocak ayı toplantısında ulaşımda abonman uygulamasına geçileceği açıklanmıştı. Kocaeli’de ilk kez uygulamaya konulacak olan abonman uygulaması 1 Mart 2023 tarihinden itibariyle yürürlüğe girecek. Abonman uygulamasından aylık olarak aktif kullanılan 274 bin 505 öğrenci, 11 bin 650 öğretmen ile sayıları 23 bin 39’u bulan 60 yaş üstü kart sahipleri ve yeni kart alacak vatandaşlar faydalanabilecek.

YÜZDE 41 İNDİRİM UYGULANACAK
Öğrenci, öğretmen ve 60 yaş üzerindeki vatandaşlar için Kocaeli kartından abonman kartına geçene yüzde 41 indirim uygulanacak. Abonman Kartlar; Öğrenci, Öğretmen ve 60 Yaş üzerindeki vatandaşların kullanabileceği, içerisinde abonman özelliği ve mevcut indirimli kartlar gibi TL bakiye yüklemesi yapılabilecek ve belediye otobüsleri, Özel Halk Otobüsleri, Tramvay, Deniz Ulaşım araçlarında geçerli olacak.

KARTLAR ÜCRESİZ OLARAK DEĞİŞTİRİLECEK
Öğrenci, Öğretmen ve 60 Yaş üzerindeki vatandaşlar mevcut kartlarını ücretsiz olarak İzmit, Gebze, Gölcük Seyahat Kartı Ofisleri’nden değiştirebilecek. Ayrıca fiziki kart kullanmayacak olan vatandaşlar cep telefonlarından Kocaelikart uygulaması üzerinden Öğrenci, Öğretmen ve 60 Yaş abonman kartlarını alabilecekler.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑