Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

801 nolu hattın sefer saatlerinin düzenlenmesi isteniyor

801 numaralı hat ilçemizde büyük memnuniyetle karşılandı. Ancak sabah-akşam eğitim, iş ve kamuda çalışan personelin sefer saatlerinde 1’er saatlik zaman dilimi nedeniyle yeni hattı aktif olarak kullanamadıklarından, yarım saatlik periyotlarda sefer t

15 Mart 2022 Saat: 23:54
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.828 kez okunmuştur

801 nolu hattın sefer saatlerinin düzenlenmesi isteniyor
801 nolu hattın sefer saatlerinin düzenlenmesi isteniyor

Önceki günlerde ziyaret ettiğimiz Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşımpark Genel Müdürü Serhan Çatal'a ilçemizdeki Kandıra - İzmit Express Hat talebimizi iletmiş, Çatal çalışmaların başlaması için hemen girişimlerde bulunmuştu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın müjdeli haberi vermesiyle birlikte 3 Mart 2022 itibariyle Kandıra Otogar - İzmit Otogar arasındaki Ekspress 801 numaralı hat ile yolcu taşımaya başlamıştı. Yeni hattın devreye alınması ilçemizde büyük memnuniyetle karşılanmıştı.
VATANDAŞ 801 NUMARALI HATTAN MEMNUN
Mevcut 800 numaralı hattın şehir merkezindeki yoğun trafiğe girmesiyle birlikte Kandıra-İzmit arasında 2 saate varan ulaşım sürelerine aşırı kalabalık da eklenince çekilemez hal alıyordu. Bu problemleri gerek haberlerimizde gerek ise ikili ziyaretlerimizde her fırsatta dile getirerek Kandıra’nın sesi olmaya gayret ettik. Gelinen noktada vatandaşlarımız yeni 801 numaralı hattan, ulaşım süresinden ve konfordan oldukça memnun. Üstelik ücretsiz aktarma oluşu ayrı bir memnuniyet oluşturdu. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Ulaşımpark Genel Müdürü Serhan Çatal ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.
MESAİ BAŞLAMA-BİTİŞ SAATLERİNDE SEFER ARTIRILABİLİR
Halkımızın 801 numaralı hattan memnun olsa da bazı kesimler bu hattan istifade edemedi. Özellikle sabah-akşam eğitim, iş ve kamuda çalışan personelin sefer saatlerinde 1’er saatlik zaman dilimi nedeniyle yeni hattı aktif olarak kullanamadıklarını bizlere ilettiler. Cankurt konuyu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşımpak Genel Müdürü Serhan Çatal’a ileterek; “Öncelikle 801 numaralı hat ilçemizde büyük memnuniyet oluşturdu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın, sizlere ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ancak sabah işe, okula gidiş saatleri ile akşam dönüş saatlerinde sefer saatleri yarım saate düşürülürse çalışan ve eğitim gören ciddi bir kitle daha 801 numaralı hattan faydalanacak. Bu konuda vatandaşlarımızdan geri bildirimler alıyoruz. Vatandaşlarımızın talebini sizlere iletmiş olalım” diyerek Çatal’a durumu iletti. Çatal, geri bildirim için teşekkür ederken; sefer saatleri ile ilgili olarak gerekli analiz ve çalışmaların yapılıp değerlendirmeye alınacağını ifade etti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑