Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

30 Ağustos coşkusu! Vali Yavuz'dan birlik ve beraberlik çağrısı

Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz’un davetiyle gerçekleştirilen 30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonunda büyük coşku yaşandı. Askeri erkan ve kurumların ilgi gösterdiği resepsiyonda Vali Seddar Yavuz, birlik ve beraberlik çağrısı yaptı

31 Ağustos 2022 Saat: 10:31
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 560 kez okunmuştur

30 Ağustos coşkusu! Vali Yavuzdan birlik ve beraberlik çağrısı
30 Ağustos coşkusu! Vali Yavuz'dan birlik ve beraberlik çağrısı

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz’un ev sahipliğinde Kocaeli Valiliği Kompleksinin bahçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonu gerçekleştirildi. Resepsiyona AK Parti Milletvekilleri Emine Zeybek ve İlyas Şeker, Garnizon Komutanı Tuğamiral Bülent Turan, Gölcük Deniz Ana Üst Komutanı Tuğamiral Aziz Bakıoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Selim Kapancı, Tuğamiral İsmail Güldoğan, Tuğamiral Mustafa Saygılı, Tuğamiral Timur Yılmaz, Tuğamiral Tayfun Karataş, Tuğamiral Yusuf Akyüz, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Ferhat Kapıcı, Büyükşehir Başkanvekili Yaşar Çakmak katıldı.

SİYASİ PARTİ İL BAŞKANLARI YOKTU
Siyasi parti ile başkanlarının katılmadığı resepsiyona askeri erkan, vali yardımcıları, bakanlıkların il müdürleri, kaymakamlar, sivil toplum kuruluşları, odalar, muhtarlar, şehit yakınları ve gaziler katıldı. Resepsiyon Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz’un konukları tek tek karşılaması ile başladı. Valilik Kompleksinin bahçesinde gerçekleşen resepsiyonda konuşan Vali Seddar Yavuz, “1071’i, 1453’a hazmedemeyenler tek dişi kalmış canavar gibi yüz yıl önce Anadolu’ya saldırdılar. Türk halkı Gazi Mustafa Kemal paşa önderliğinde uşaklığa asla tahammül edemeyeceğini, dimdik ayakta durarak bağımsızlık için kurtuluş savaşanı başlatılmıştır. Anadolu’yu işgal eden hainler sökülüp atılmıştır. Biz zaferimizi kutlarken gençlerimize ve geleceğimize mesaj veriyoruz.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE YAŞAMALIYIZ
Sadece zaferleri ve zaferleri yapanları yad etmek yetmez. Bir ve beraber olmazsak içimizdeki hainlerin kumpaslar içinde olduğunu gözden kaçırabiliriz. Suriye’de olanlar, hendek ve çukurlar, Akdeniz’de olanlar yeniden bir ve beraber olmamız gerektiğini gösteriyor. Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır anlayışı ile ortaya çıkmalıyız. 30 Ağustos Zaferi ile perçinleşen bağımsızlığımızla kimlerle bir arada olurlarsa olsunlar biz yine bir ve beraber olacağız. Bu vatanı hür ve bağımsız yaşatacağız. Gazi Mustafa Kemal’in dediği gibi muasır medeniyetler seviyesine çıkacağız. Bilim ve teknolojiyi üreten bir ülke olacağız. Bunu farkında olarak kurulan tuzaklara düşmeden, fikir ayrılıklarına düşmeden birlik ve beraberlik içinde yaşamalıyız” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑