Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

22 köye daha doğalgaz geldi

Kocaeli bölgesine doğal gaz arzı sağlayan İZGAZ, 2021 yatırım planı kapsamında 22 köye daha doğalgaz getirdi

31 Aralık 2021 Saat: 09:59
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.452 kez okunmuştur

22 köye daha doğalgaz geldi
22 köye daha doğalgaz geldi

8 Mart 2021 tarihinde PALMET Şirketler Grubu’na dahil olan İZGAZ, 150 milyon olarak açıklanan yatırım bedeli ile Temmuz ayı itibarıyla 22 bölgede başlatılan çalışmaların sonuna gelindiğini duyurdu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan PALMET Enerji Gaz Grup Başkanı Tamer Sönmez, “Mart ayında devraldığımız İZGAZ’da yatırım süreçlerinin planlamasını yaparak çalışmaya başladık. 2021 yılında yaklaşık 300 km hat imalatı yaptık” diye konuştu.

KÖYLER DOĞAL GAZLA BULUŞUYOR
Sönmez, Kocaeli’deki doğal gaz hattının köylere kadar uzandığını belirterek, şöyle devam etti: “2021 yılının ikinci yarısı itibarıyla başladığımız çalışmalarda Kandıra’nın Cebeci Köyü ve Safalı Köyü’ne, Gölcük’te Hasaney, Nimetiye ve Nüzhetiye köylerine gaz arzı sağlandı. Aralık ayı sonuna kadar İzmit’te 13, Kartepe’de 2, Kandıra’da 6 ve Körfez’de 1 köye gaz arzı sağlanacaktır. Doğal gaz konforu ve ekonomisinin Kocaeli’de yaygınlaşması için çalışmalarımız tüm hızıyla 2022 yılında da devam edecek.”

DENİZ GEÇİŞİ PROJESİ DE TAMAMLANDI
Gaz Grup Başkanı Sönmez, bölgenin en önemli doğal gaz projelerinden biri olan Deniz Geçişi Projesi’nin de tamamlandığını belirterek, “ Derince ile Gölcük arasındaki deniz dibi doğal gaz boru hattı tamamlanarak gaz arzı sağlandı. Yaklaşık 38 metre su derinliğinden geçilerek 3000 metrelik hat imalatı yapıldı. Bu projeyle artan gaz arzına karşın dengeli şebeke basıncı sağlanarak kesintisiz gaz arzını sağlayabiliyoruz” diye konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑