Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

2019 yılında Kandıra’da neler yaşadık?

2019 yılı Türkiye gündemi için bir hayli yoğun geçerken, Kandıra’da da gerek üzücü, gerek ilginç, gerekse sevindirici pek çok olay yaşandı.

31 Aralık 2019 Saat: 01:16
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.400 kez okunmuştur

2019 yılında Kandıra’da neler yaşadık?
2019 yılında Kandıra’da neler yaşadık?

31 Mart 2019 yerel seçim çalışmaları, değişen idareciler, meclis üyeleri derken bir hayli hareketli geçen siyaset ile birlikte her gün farklı bir gündemle meşgul olduk. Acısıyla tatlısıyla geride bıraktığımız 2019 yılında Kandıra’da neler yaşadık, bir kez daha hatırlatmak istedik ve siz değerli okurlarımız için en dikkat çeken haberleri derledik.

Kandıra’dan sağlık ordusuna 65 nefer daha katıldı

Şehit Yavuz Sonat Güzel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 2018 -2019 öğretim yılında 65 Sağlık Hizmetleri Alanı ve 3 Acil Tıp Teknisyeni olmak üzere toplam 65 öğrenci mezun olarak sağlık ordusuna katıldı.

Amir Ateş'ten özel istek! Başkan Erdoğan uzun süre alkışladı ile ilgili görsel sonucu

Amir Ateş'ten özel istek! Başkan Erdoğan uzun süre alkışladı

Kültür ve Turizm Ödülleri Töreni'nde bestekar Kandıralı hemşerimiz Amir Ateş'in seslendirdiği eserin ardından Başkan Erdoğan, usta sanatçıdan bir parça daha okumasını istedi.

Seyitaliler Atatürk Ortaokulu İtalya’da

Kandıra Seyitaliler Atatürk Ortaokulu, öğretmen ve öğrencileri İtalya’nın Polermo şehrinde Erasmus+ K.A.229 Okul Ortaklığı Projesi kapsamında projenin ilk yurtdışı hareketliliğine imza attılar.

LGS Kandıra birincisi İmam Hatip Ortaokulu'ndan

Kandıra  İmam Hatip Ortaokulu, Liselere Geçiş Sınavı'nda (LGS) bu yıl ilçe birinciliğine imza attı. Okul öğrencilerinden Ömer Faruk Koç, 2019 Liselere Geçiş Sınavı (LGS)'de 481,78 puanla yüzdelik dilimde yüzde 0,92'lik dilime girerek ilçe birincisi oldu.

Kandıra Karakucak Güreşleri nefes kesti ile ilgili görsel sonucu

Kandıra Karakucak Güreşleri nefes kesti

Kandıra Belediyesi ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kandıra Namazgah Karakucak güreşleri kıran kırana mücadelelere sahne oldu.

Kandıra eski Belediye Başkanı, hastaneye kaldırıldı

Kandıra eski Belediye Başkanı, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinden İYİ Parti’den Kandıra Belediye Başkan adayı olan Ercüment Şahin Kandıra'daki ofisinde aniden fenalaştı.
Ağva-Kandıra-Kaynarca Devlet yolu projesi onaylandı
Karayolları Genel Müdürlüğü, İstanbul-Kocaeli ve Sakarya’yı Karadeniz şeridinden birbirine bağlayacak duble yol projesi için ÇED başvurusunda bulunmuştu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı projeye ‘ÇED olumlu kararı’ verdi. 42,9 kilometrelik yol için gerekli incelemeleri yapan Bakanlık söz konusu yol yapımının çevreye zarar vermeyeceğini belirtti.

Korkmaz, Sanayinin olmadığı ilçe gelişemez kandıranınsesi ile ilgili görsel sonucu

Korkmaz, “Sanayinin olmadığı ilçe gelişemez”

Korkmaz Mutfak Eşyaları Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Korkmaz, sanayinin olmadığı ilçenin gelişemeyeceğini söyledi.

Kandıra'da oraya giden büyüleniyor... Su altında yatan tarih!

Kandıra Kerpe Koyu, Roma dönemine ait liman mendireği kalıntıları, Karadeniz'e özgü canlı çeşitliliği, kanyon, kovuk ve mağaralarıyla dalış tutkunlarını bekliyor.

Başkan Özdemir’e önemli görev
Kandıra Ülkü Ocakları Başkanı Abdulkadir Özdemir, Kocaeli Ülkü Ocakları tarafından Bekirpaşa, Kartepe ve Kandıra’dan oluşan 1. Bölge Başkanlığına atandı.

Kıncıllı Mahallesi’nin ismi Kerpe oldu ile ilgili görsel sonucu
Kıncıllı Mahallesi’nin ismi Kerpe oldu
Kocaeli Valiliği ve Kandıra Kaymakamlığı, Kıncıllı Mahallesi’nin isminin Kerpe Mahallesi olarak değiştirilmesini onayladı.
Zabıta memuruna mesai zammı
Kandıra Belediye Meclisi, 320 TL olan zabıta personeli maktu mesai ücretini 2019 yılı için 370 TL olarak ödenmesine karar verdi.

Köken, Adnan Turan’ı ağırladı

2014 yılında AK Partili belediye başkanı Cengiz Kan’dan görevi devralan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, 31 Mart’ta seçimleri kazandığı takdirde yine AK Partili Adnan Turan’a görevi teslim edecek.

Kandıra'da Balık Tutma Şenliği! ile ilgili görsel sonucu

Kandıra'da Balık Tutma Şenliği!

Kandıra Belediyesi , Kocaeli Sportif Amatör Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği (KAMADER)‘nin ortaklaşa, yaz sezonu etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen 12. Geleneksel Turna Balığı ve Tatlı Su Levreği Tutma Şenliği

O okul nihayet yıkılıyor

Kandıra Zafer İlkokulu'nun eski binası nihayet yıkılıyor. 2017 yılı içerisinde fiziki şartlarının yetersiz olmasından dolayı  yıkılmasına karar verilen ancak o günden bu yana hiçbir çalışma yapılmayan Zafer İlkokulu'nda nihayet önemli bir adım atıldı.

Kandıra’da farkındalık festivali yapıldı kandıranınsesi ile ilgili görsel sonucu

Kandıra’da farkındalık festivali yapıldı

Kandıra İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından 29-30 Nisan tarihleri arasında ‘’Farkındayım ya sen?’’ sloganıyla düzenlenen farkındalık festivalinde vatandaşları bilgilendirici, eğitici ve eğlenceli birçok etkinlik

İYİ Parti Seçim Bürosu Açıldı
İYİ Parti Kandıra İlçe Teşkilatı’nın 31 Mart 2019 mahalli idareler seçimleri için kullanacağı seçim koordinasyon merkezinin açılışı yapıldı.
DSP Kandıra’nın adayı İdris Demir
Demokratik Sol Parti (DSP), Kandıra Belediye Başkan adayının İdris Demir olduğunu ilan etmişti. Demir, 31 Mart yerel seçimlerinde yüzde 0,56 oy oranı ile ilçede 180 oy alabilmişti.

Yılbaşının gözdesi; Kandıra hindisi ile ilgili görsel sonucu

Yılbaşının gözdesi; Kandıra hindisi

Yılbaşına sayılı günler kala lezzetiyle ünlü Kandıra hindisine talep yoğunlaştı. Doğal ortamda yetiştirilen hindiler, kilosu 30 liradan başlayan fiyatlarla yılbaşı sofralarında yerini almaya hazırlanıyor.

Gıda OSB Kandıralıların yüzünü güldürecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Abdullah Köktürk, Gıda Organize Sanayi Bölgesi'nin Kandıra bölgesinin yüzünü dolayısıyla Kocaeli’nin yüzünü güldüreceğini söyledi
Kandıra’nın 2018 nüfusu açıklandı!
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi 2018 sonuçlarını açıklamış ve buna göre Kandıra’nın 2017 yılında 50 bin 413 olan nüfusu 2018 yılında artarak 51 bin 348’e yükselmişti.

Kandıra Belediyesi’nin 2020 yılı bütçesi 34 milyon ile ilgili görsel sonucu
Kandıra Belediyesi’nin 2020 yılı bütçesi 34 milyon
Kandıra Belediye Meclisi’nde görüşülen 2020 yılı gelir tarifesi 34 milyon 674 bin olarak belirlendi.

Kandıra Tapu’ya H. Cuma Karadeli atandı

Kandıra Tapu ve Kadastro Müdürü Nazım Eşenli’nin Bandırma Tapu Müdürlüğü’ne atanmasının ardından yerine Kadıköy Tapu Müdürlüğü’nden H. Cuma Karadeli atandı.

Hayvan üreticilerine teşvik müjdesi! kandıranınsesi ile ilgili görsel sonucu

Hayvan üreticilerine teşvik müjdesi!

Kocaeli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Cemil Gülfen, Tarım Bakanlığı’nın yeni hayvancılık teşviklerini gazetemize açıkladı.

DP Kandıra'nın Adayı Arzu Aykanat

31 Mart tarihinde yapılan yerel seçime kendi adaylarıyla giren Demokrat Parti (DP) Kandıra adayının Arzu Aykanat olduğunu açıklamıştı. 

Çetin Düzgün, Zabıta Müdürlüğü’ne atandı
Kandıra Belediyesi’nde İmar ve Şehircilik Müdür Vekili olarak görev yapan Çetin Düzgün, Zabıta Müdürlüğü’ne atandı.

Ziraat Odası’nda Yeni Başkan Erdal Çetin ile ilgili görsel sonucu
Ziraat Odası’nda Yeni Başkan Erdal Çetin
Kandıra Ziraat Odası’nın Olağan Genel Kurulu’nda Erdal Çetin ve Recep Şenol’un listesi yarıştı. Seçim sonucunda Erdal Çetin 6 oy farkla Kandıra Ziraat Odası’nın yeni başkanı seçildi.
Kandıra’nın köylerine futbol sahası yapıldı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra’nın Alefli, Dalca, Kocakaymaz ve Karaağaç köylerine yaptığı futbol sahalarını tamamlandı.
Yeniden Refah Partisi Kandıra’da kuruldu
Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Aras, Kandıra İlçe Başkanlığına atanan Mehmet Balcı’yı kamuoyuna tanıttı.

Hıristiyan mahkûm Müslüman oldu! ile ilgili görsel sonucu

Hıristiyan mahkûm Müslüman oldu!
Kandıra Cezaevi’nde yatan Gürcistan uyruklu Leri Elkarnov, Kandıra İlçe Müftülüğü’nde düzenlenen törende kelime-i şehadet getirdi ve Müslüman oldu. Osedya bölgesinde Müslümanların olduğu köyde doğan ancak babasının vefatı nedeniyle 5 yaşında Gürcistan Tiflis’e göç ederek Hıristiyan olduğunu kaydeden Leri Elkarnov, 54 yaşında aslına dönmek istediğini belirterek kendi isteğiyle İslamiyet’i seçtiğini kaydetti.
Saadet Partisi’nin Kandıra Adayı; Ramazan Nural Arslan
2014 yerel seçimlerinde Kandıra belediye başkan adayı olan Ramazan Nural Arslan, 2019 yerel seçimleri için yeniden sahalara çıktı.
Kandıra Babalı'da yük gemisi karaya oturdu
Zonguldak Ereğli Limanı’ndan hareket edip Tuzla Limanı’na gitmek isteyen Fehn Iyra isimli kuru yük gemisi, fırtına sebebi ile sürüklenerek Kandıra Babalı sahilinde karaya oturdu.

Alperen Şakacı Genel Başkan Yardımcısı oldu ile ilgili görsel sonucu
Alperen Şakacı Genel Başkan Yardımcısı oldu
Başiskele Ülkü Ocakları'nda görev alan, MHP'den milletvekili adayı olan, son seçimlerde yine MHP'den Kandıra aday adayı olan Kandıralı Alperen Şakacı, Lastik İş'te örgütlenmeden sorumlu genel başkan yardımcısı oldu.
SP Kandıra’ya Haydar Bir atandı
Saadet Partisi Kandıra İlçe Başkanı Ramazan Nural Arslan’ın belediye başkan adayı gösterilmesinin ardından yerine ilçe yöneticilerinden Haydar Bir atandı.
Kandıra’da 6 bekçi göreve başladı
Kandıra Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan 6 bekçi ilçenin mahallelerinde akşam saatleri ile sabahın ilk ışıklarına kadar dönüşümlü olarak görev yapacaklar.

Büyükakın’dan Kandıra projeleri ile ilgili görsel sonucu

Büyükakın’dan Kandıra projeleri
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, gazetemizi ziyaret ederek Kandıra için hayal ettiği projeleri anlattı.
Kandıra Gıda OSB’de en büyük sorun çözüldü!
Kandıra Gıda OSB’nin kurulmasını önünde en büyük engel olan arsa sorunu çözüldü. İnatçı vatandaş Mürsel Yaylacı, arsasını OSB’ye devretti.

Halk Eğitim Merkezi, yılsonu sergisi açıldı

Kandıra Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün yılsonu sergisi halkın beğenisine sunuldu.

Kandıra Akçakoca Anadolu Lisesi, Türkiye Ragbi Federasyonu'nun düzenlediği turnuvada U18 Kadınlar kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu ile ilgili görsel sonucu
Ragbi’de Türkiye Şampiyonu Oldular
Kandıra Akçakoca Anadolu Lisesi, Türkiye Ragbi Federasyonu'nun düzenlediği turnuvada U18 Kadınlar kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.
Kandıra Meclisi veda etti
Kandıra Belediye Meclisi, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi son toplantısını gerçekleştirmiş, Belediye Başkanı Ünal Köken ise son kez belediye meclisine başkanlık etmişti.
Korkmaz Fabrikası'na İŞKUR'dan Özel Ödül
Kandıra'da faaliyet gösteren Korkmaz Mutfak Eşyaları Fabrikası, bünyesinde çalışan personelin neredeyse yarısının kadın olması nedeniyle İŞKUR tarafından plaketle ödüllendirildi.

Erbakan, “Yeniden Refah’ın Önünde Kimse Duramayacak” ile ilgili görsel sonucu

Erbakan, “Yeniden Refah’ın Önünde Kimse Duramayacak”

Kandıra İlçe Kongresinde konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Yeniden Refah’ın önünde artık kimse duramayacak” dedi.

CHP Ve İYİ Partililer Sungurlu ÇED İptali Kutlamasında

CHP Kocaeli Milletvekili ve İzmit Belediye Başkanı adayı Fatma Kaplan Hürriyet, Kandıra Sungurlu Barajı’nın ÇED raporu iptal edilmesinin ardından Akçaova ve Teksen Köyleri’nde düzenlenen kutlamaya katıldı.

DP Kandıra’da istifa ile ilgili görsel sonucu
DP Kandıra’da istifa
Kandıra’da uzun yıllar Demokrat Parti İlçe Başkanlığı görevini yürüten Ender Altınay ve yönetimi, 31 Mart yerel seçimleri öncesi görevlerinden istifa ederek Millet İttifakı’na destek vereceklerini açıkladılar.
Kandıra'da Akademi Lisesi açıldı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Gençlik Eğitimi Şube Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösterecek olan Kandıra Havva Yıldız Yolcu Akademi Lise, düzenlenen tanıtım programıyla Mart ayında hizmete başladı.
KOBİS Kandıra’ya Geldi
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, KOBİS projesini büyüttü. 36 istasyon ile hizmet veren KOBİS için 12 ilçede 34 yeni istasyon kuruldu. Kandıra’ya ise 2 adet yeni istasyon inşa edildi.

Kandıra Gıda OSB’ye ilk kazma vuruldu kandıranınsesi ile ilgili görsel sonucu
Kandıra Gıda OSB’ye ilk kazma vuruldu
2008 yılından bugüne kadar çeşitli birçok engele takılan Kandıra Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için bugün ilk kazma vuruldu.
Kandıra Devlet’e yeni göz doktoru
Kandıra Devlet Hastanesi'nde görev yapan Göz Hastalıkları Uzmanı Meryem Köksal'ın 8 ay önce Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne atanmasının ardından yerine Dr. Fatih Yenihayat atandı.

Kandıra sahillerinde güvenliği atlı jandarmalar sağlıyor ile ilgili görsel sonucu

Kandıra sahillerinde güvenliği atlı jandarmalar sağlıyor

Kandıra’da jandarma ekipleri, araçların giremediği sahil şeridinde atlarla devriye görev yaparak güvenliği sağlıyor.
Seyrek Balıkçılar Derneği kuruldu
Seyrek plajında bulunan 32 balıkçı önceki gün bir araya gelerek Kandıra Seyrek Balıkçılar Derneğini kurdu. Derneğin kurucu başkanlığına Tunçel Yılmaz getirildi
37.387 seçmen 180 sandıkta oy kullandı
31 Mart yerel seçimlerinde Kandıra merkez ve köylerinde toplam 37 bin 387 seçmen, 180 sandıkta oy kullandı.

Kandıra’da Adnan Turan dönemi başladı ile ilgili görsel sonucu

Kandıra’da Adnan Turan dönemi başladı
31 Mart yerel seçimleri sonuçlarına göre Kandıra'nın yeni belediye başkanı Cumhur İttifakı adayı Adnan Turan oldu. Turan, oyların 18.358’ini (%57,54) alırken, başa baş yarıştığı Millet İttifakı adayı Ercüment Şahin ise 12.210 (%38,27) oy aldı.
96 Muhtarın 36’sı değişti
Kandıra merkez ve köylerde 300'ü aşkın muhtar adayı seçime girdi. Kandıra merkezde beş mahalle muhtarının biri değişti, dördü “yola devam” dedi. Kandıra köylerinde ise 91 köy muhtarının 35’ı değişti.

Kandıra Merkeze 805 Hattı İle Aktarmasız Ulaşım! ile ilgili görsel sonucu

Kandıra Merkeze 805 Hattı İle Aktarmasız Ulaşım!

Büyükşehir, hat 805’in güzergâhını 15 kilometre artırarak 18 Kasım Pazartesi gününden itibaren Kandıra merkeze aktarmasız ulaşımın müjdesini verdi.
Ünal Köken, görevi Adnan Turan’a devretti
5 yıldır Kandıra Belediye Başkanlığı görevini yürüten Ünal Köken, 2019 yerel seçimlerinin ardından yine kendi partisinden olan Adnan Turan’a görevini devretti.
Mustafa Dursun belediye başkan yardımcısı oldu
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde görevli olan ve geçici görevlendirmeyle valilik bünyesinde çalışan Mustafa Dursun, Belediye Başkanı Adnan Turan tarafından başkan yardımcılığına getirildi.

Mavi Bayraklı Plaj Sayısı 6’ya Çıktı ile ilgili görsel sonucu
Mavi Bayraklı Plaj Sayısı 6’ya Çıktı
Kocaeli’de mavi bayraklı plajların sayısı 6’ya yükseldi. 33 Kriterin dikkate alınarak yapılan değerlendirmede Kandıra Miço Koyu Kadınlar Plajı, Kocaeli’nin 6. mavi bayraklı plajı oldu.
Bu yaz da sahilde güvenliği sağladılar
Kandıra’da jandarma ekipleri, araçların giremediği sahil şeridinde bu yaz da atlarla devriye görev yaparak güvenliği sağladı.

Kandıra'ya Yeni Cumhuriyet Savcısı Atandı ile ilgili görsel sonucu
Kandıra'ya Yeni Cumhuriyet Savcısı Atandı
Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararına göre, Kandıra Cumhuriyet Başsavcılığı görevine Diyarbakır Cumhuriyet Savcısı Emrah Karakoç geldi.
Kandıra Devlet’e ikinci dahiliye uzmanı
Kandıra Devlet Hastanesi’nde en yoğun polikliniklerden biri olan Dahiliye Polikliniğine bir uzman daha atandı. Uzm. Dr. Eray Onur Mart hasta kabulüne başladı.
Ahmet Güneş İstifa Etti
MHP’den Büyükşehir ve Kandıra’dan meclis üyesi seçilen Makine Mühendisi MHP’li Ahmet Güneş, partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Kandıra’da Kasım Ayında Deniz Keyfi ile ilgili görsel sonucu

Kandıra’da Kasım Ayında Deniz Keyfi

Kandıra’da yazdan kalan günler yaşanırken, bölge sakinleri, Kasım ayının sonunda güneşin ve denize girmenin tadını çıkarıyor.
İlçe Başkanı istifa etti
Demokratik Sol Parti Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Demir, il yönetimine tepki olarak görevinden istifa ettiğini duyurdu.
Kandıra'nın Spor Müdürü değişti
Kandıra Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlhan Şerif Aykaç, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı görevine getirildi. Yerine ise Kandıralı Ercan Güneş atandı.

Kandıra yolu sil baştan ile ilgili görsel sonucu
Kandıra yolu sil baştan
İzmit- Kandıra duble yolunun bu yıl sonunda bitmesi gerekirken yüklenici firmanın tasfiye sürecini başlatmasıyla birlikte bölünmüş yolda tekrar başa dönüldü.

Çiftçi Tüfekle Dükkan Bastı! 3 Saatte İkna Edildi

Kandıra’da elinde benzin bidonu ve tüfekle bir dükkana giren ve iddialara göre benzini dükkana dökerek eyleme başlayan Necmi D. isimli vatandaş, polis tarafından ikna edilmeye çalışılıyor
Kandıra Yolu'nda helikopterle ceza yağdı
Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, sık sık yaşanan kazalar nedeniyle 'ölüm yolu' olarak anılan Kandıra yolunda havadan helikopterle denetim yaptı. 300 aracın kontrol edildiği denetimde 12 araç sürücüsüne 6 bin 132 lira ceza kesildi.

Berkay Özcan Başakşehir'e transfer oldu ile ilgili görsel sonucu
Berkay Özcan Başakşehir'e transfer oldu
Medipol Başakşehir, Kandıralı milli futbolcu Berkay Özcan'ı satın alma opsiyonuyla bir yıllığına kiraladı.
“Bebek Dostu Hastane”
M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi’ne “Bebek Dostu Hastane” unvanı verildi.
Diyabet Okulu, 80 mezun verdi
M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi’nde açılan diyabet okulu sayesinde 2019 yılında 80 hastaya diyabet diploması verildi.

“Sağlık hizmetleri için İzmit’e gitmeye gerek yok” ile ilgili görsel sonucu
“Sağlık hizmetleri için İzmit’e gitmeye gerek yok”
M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Bülent Uysal, muhtarları ziyaret ederek hastane hizmetleri hakkında bilgi verdi. Uysal, vatandaşların birçok sağlık hizmeti için artık İzmit’e gitmesine gerek kalmadığını söyledi.
Kandıra Müftülüğü’ne yeni müdür
Kandıra İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Rahmi Karatop’un Düzce Müftülüğü’ne Şube Müdürü olarak atanmasının ardından yerine İstanbul Pendik Haseki Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürlüğü’nde memur olan Abdurrahman Aydemir atandı.
Kandıra Müftülüğü’nde Murakıp değişti
Kandıra İlçe Müftülüğü’nde görevli Murakıp Kadir Çiftçi’nin Eskişehir Müftülüğü’ne atanmasının ardından yerine Giresun Bulancak Müftülüğü’nde din görevlisi iken 2018 Görevde Yükselme Sınavı kapsamında Muakıp görevine yükselen Ramazan Genç atandı.
Bem-Bir-Sen ile sözleşme imzalandı
Kandıra Belediyesi ve Bem-Bir-Sen Kocaeli Şubesi arasında Sosyal Denge Sözleşmesi Kandıra Belediyesi başkanlık makamında yapılan toplantı ile imzalandı.Kandıra, Reis’inin yanında ile ilgili görsel sonucu

“Kandıra, Reis’inin yanında”
AK Parti grup toplantısına katılmak üzere Başkent’e giden Kandıra İlçe Teşkilatı ve Belediye Başkanı Adnan Turan, meclis ziyareti sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi. Bu özel an hatıra fotoğrafıyla taçlandırıldı.
Denizbank Kandıra Şubesi’ne yeni müdür
Denizbank Kandıra Şube Müdürü Dinçer Yavuz'un Bolu Gölyüzü Şube Müdürlüğüne atanmasının ardından yerine Hakan Koç atandı.Gıda OSB’ye tabela dikildi ile ilgili görsel sonucu
Gıda OSB’ye tabela dikildi
Kandıra Gıda OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Başol, 11 yıldır sürüncemede kalan ve bir türlü başlanamayan Kandıra Gıda OSB’de tabelayı dikti.
Kandıra Hodri Meydan Açıkgöz’e emanet
Kocaelispor Hodri Meydan, Kandıra’da toplandı. Toplantı sonrasında yapılan istişare sonucunda Kandıra'nın tanınan ve sevilen gençlerinden, Samet Açıkgöz dernek başkanlığa getirildi.
Sungurlu Barajı’nın ÇED Nihai Raporu Kabul Edildi
Kandıra Akçaova ve Teksen Köyleri'ni sular altında bırakacak olan Sungurlu Barajı’nın ÇED nihai raporu kabul edildi.Kandıra'da Uyuşturucu Operasyonu ile ilgili görsel sonucu
Kandıra'da Uyuşturucu Operasyonu
Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede uyuşturucu sattığı belirlenen M.Y.'yi gözaltına aldı. Yapılan üst aramasında 80 adet uyuşturucu hap ele geçirilen şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı, savcılık sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Kıbrıs Gazilerine Övünç Madalyası
Kıbrıs Barış Harekatı Gazileri için, Kandıra Kaymakamlığı ve Kandıra Belediyesi tarafından düzenlenen törende Gazilere Övünç Madalyası ve Beratları takdim edildi.
Gülay Eyisabuncular adaylığını açıkladı
CHP Kandıra eski ilçe başkanı Gülay Eyisabuncular ilçe binasında yaptığı toplantıyla beraber 8 Ocak’ta yapılacak olan kongrede ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
Kandıralılar Gıda OSB İçin Kooperatif Kurdu
Kandıra’nın ismini Türkiye ve Dünyaya çok daha fazla duyuracak olan Kandıra Gıda İhtisas OSB projesinde işler etap etap ilerlerken önemli bir adım daha atıldı. Kandıralılar, Gıda OSB için taşımacılık kooperatifi kurdu.

Kandıra yolu iki gence daha mezar oldu ile ilgili görsel sonucu
Kandıra yolu iki gence daha mezar oldu
Kandıra-İzmit yolu iki gencin daha mezarı oldu. Kandıra yolunda kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında Semih Aksoy ile Bayram Erol kaldırıldıkları hastanede yaşamını yitirdi.
Erbakan, Kandıra’da
Yeniden Refah Partisi Kandıra İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi, Genel Başkan Fatih Erbakan’ın katılımlarıyla gerçekleşti. Kongrede Kandıra için görevlendirilen Levent Gödek, partinin seçilmiş ilk ilçe başkanı oldu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑