Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

153’ü arayan vatandaşlara Başkan Büyükakın sürprizi

Başkan Tahir Büyükakın Kovid-19 mücadele sürecinde vatandaşın tüm sorunlarına derman olan 153 Çağrı merkezini ziyaret etti. Başkan Büyükakın, vatandaşlardan gelen telefonlara cevap vererek talep ve önerilerini dinledi.

12 Nisan 2020 Saat: 04:26
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.856 kez okunmuştur

153’ü arayan vatandaşlara Başkan Büyükakın sürprizi
153’ü arayan vatandaşlara Başkan Büyükakın sürprizi

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak çalışan çağrı merkezi, vatandaşlardan gelen talepleri alıyor ve ilgili birimlere aktarıyor. ‘’Her Çağrı Bir Macera, Kahramanı Sensin’’ sloganıyla hizmete devam eden 153 çağrı merkezi,  Kovid-19 salgını ile verilen mücadele kapsamında vatandaşlarımızın tüm sorunlarına ve dertlerine derman oldu.

Kovid-19 mücadelesinde büyük emek harcıyorlar

153 Çağrı Merkezi, 7/24 Evde kal çağrılarına uyan ve sokağa çıkma yasağı bulunan 65 yaş üstü vatandaşların yardımlarına Hızır gibi yetişiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ve İçişleri Bakanlığının yayınladığı genelgeyle dün gece yarısından itibaren başlayan sokağa çıkma yasağının ardından sokağa çıkamayan vatandaşların ihtiyaçlarını bildirdiği 153 Çağrı merkezine taleplerde arttı.

Başkan Büyükakın sürpriz yaptı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın 153 çağrı merkezine gerçekleştirdiği ziyarette vatandaşlara sürpriz yaptı. Vatandaşlarımızın Talep istek ve şikayetlerini bildirmek için aradıkları 153 Çağrı merkezi telefonuna cevap veren Başkan Büyükakın, vatandaşları şaşırttı.153 çağrı merkezini arayan vatandaşlar karşılarında Başkan Büyükakın’ın sesini duyunca şaşkınlıklarını gizleyemediler.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑