Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 800CK hattı, bu yaz sezonunda 105 bin yolcuyu Kandıra’nın mavi bayraklı plajlarına taşıdı. 3 bin 348 seferle hizmet veren hat, yolcu rekoru kırdı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yaz aylarında hizmete sunduğu 800CK hattı, bu yıl da vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Özellikle Kandıra’nın gözde sahillerine ulaşımda büyük kolaylık sağlayan hat, güvenli ve konforlu seyahatiyle memnuniyet kazandı.
3 Bin 348 Sefer, 105 Bin Yolcu
06 Haziran – 07 Eylül tarihleri arasında sefer yapan 800CK, İzmit Şehirlerarası Otobüs Terminali’nden hareket ederek Kandıra sahillerine yolcu taşıdı. Bu süreçte 3 bin 348 sefer düzenlenirken, 104 bin 991 kişi Kerpe, Kumcağız, Kefken ve Cebeci gibi mavi bayraklı plajlara ulaştırıldı.
Yolcu Rekoru Kırıldı
Yoğun talep gören 800CK hattı, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da yolcu rekorunu yeniledi. Vatandaşlar, güvenli ve hızlı ulaşım sayesinde yaz tatillerini daha rahat geçirme fırsatı buldu.
Temiz Plajlara Konforlu Erişim
Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sağlıklı ve temiz plajlara kolayca ulaşabilmesi için çalışmalarını sürdürürken, 800CK hattı bu hizmetin en önemli parçalarından biri oldu. Kentin 9 mavi bayraklı plajı, bu yaz da güvenli ulaşım ağı sayesinde binlerce kişiye ev sahipliği yaptı.