Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Kültür

100 bin kişi konserde buluştu… Sekapark’ta tarihi rekor

30 Ağustos Zafer Bayramı 100. Yıl konserinde 100 bin üzerinde Kocaelili, Yıldız Tilbe ile Sekapark’ta tarihi bir gece yaşadı

31 Ağustos 2022 Saat: 11:13
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.375 kez okunmuştur

100 bin kişi konserde buluştu… Sekapark’ta tarihi rekor
100 bin kişi konserde buluştu… Sekapark’ta tarihi rekor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yıldönümünü muhteşem bir konserle kutladı. Bu anlamlı zaferin yıldönümünde ünlü sanatçı Yıldız Tilbe’yi hayranları ile buluşturan Büyükşehir, Kocaelilere unutulmaz bir gece yaşattı. Konser öncesi Sekapark alanını dolduran on binlere Büyükşehir ekipleri Türk bayrağı dağıtarak coşkulu anlar yaşattı.

30 Ağustos neşesini elinde bayraklarıyla karşılayan Kocaelililer usta sanatçıyı alkışlara boğdu. Ünlü sanatçının konserine akın eden Kocaelililer şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. Kocaeli 30 Ağustos zaferine doyamadığını bayraklarını coşkuyla sallayarak gösterdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sadık Uysal tarafından Yıldız Tilbe’ye çiçek ve Türk Bayrağı tablosu hediye edildi.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yıldönümünü Kocaeli Sekapark’ta on binlere dayanan katılımıyla gösterdi. Bu değerli günü Kocaeli halkıyla kutlayan sevilen sanatçı da coşku dolu şarkılarını seslendirerek bu onurlu zaferi şenlendirdi. Şanlı 30 Ağustos Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biriydi. Kocaeli halkı da on binlere dayanan katılımıyla bu değerli günü Yıldız Tilbe konserinde tarihi rekorunu kırarak gösterdi. Kocaeliler zaferin coşkusunu Sekapark’ın rüzgarında bayraklarını sallayarak kutladı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑