Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Yeşildal Daire Başkanı oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan Kent Tarihi ve Tanıtımı Daire Başkanlığı'nın başına Ali Yeşildal getirildi

6 Ağustos 2020 Saat: 06:41
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.634 kez okunmuştur

Yeşildal Daire Başkanı oldu
Yeşildal Daire Başkanı oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yapan Ali Yeşildal Kent Araştırmaları Merkezi Başkanlığına getirilmişti.

Bir yıldır devam eden sürecin ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kent Araştırmaları Merkezi'nin daire başkanlığı formatında çalışması için gerekli düzenlemelerin yapılmasını istedi. Geçtiğimiz ayki meclis toplantısında konu gündeme geldi. Belediye bünyesinde Kent Tarihi ve Tanıtımı Daire Başkanlığı kurulması kararı mecliste onandı.

DÜN GÖREVE GETİRİLDİ

Kent Araştırmaları Merkezi'nin devamı olan Kent Tarihi ve Tanıtımı Daire Başkanlığı'nın başına ise KAM'ın başında olan Ali Yeşildal Getirildi. Dün Ali Yeşildal'ın daire başkanı olarak görevlendirilmesi resmen yapıldı. Ayrıca Yeşildal Kent Tarihi ve Tanımı Daire Başkanlığı'nı yürütürken bu sayede Kent Araştırma Merkezi Müdürlüğü ve Ölme Değerlendirme Müdürlüğü olmak üzere iki farklı müdürlüğü de yürütecek.

AR-GE MERKEZİ

Büyükşehir'in yeni dairesi kentin AR-GE merkezi gibi çalışacak. Kültür, turizm, çevre, sosyal hizmetler, engelliler ve daha birçok konuda Kent Tarihi ve Tanıtımı Daire Başkanlığı proje üretecek.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑