Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Eğitim

Ünlü İsimler Seyitaliler Atatürk Ortaokulu’nda

Kandıra Seyitaliler Ortaokulu’nda Hayal Ortakları Derneği (YGA) tarafından düzenlenen Bilim Seansı etkinliğine Mor ve Ötesi grubunun solisti Harun Tekin ve Kargo grubunun solisti Koray Candemir katıldı

14 Ocak 2020 Saat: 22:49
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 12.095 kez okunmuştur

Ünlü İsimler Seyitaliler Atatürk Ortaokulu’nda
Ünlü İsimler Seyitaliler Atatürk Ortaokulu’nda

MİLLİ Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü ile Hayal Ortakları Derneği arasında düzenlenen iş birliği protokolü kapsamında bilim seferberliği projesi ile bilime meraklı, özgüvenli gençler yetişmesi amacıyla Hayal Ortakları Derneği ( YGA ) gönüllüleri ile Seyitaliler Atatürk Ortaokulu’nda ücretsiz bilim seti temini ve bilim seansı etkinliğini yapıldı. Etkinliğe Mor ve Ötesi grubu solisti Harun Tekin ve Kargo grubu solisti Koray Candemir de katıldı.

KEYİFLİ ANLAR

Etkinlik çerçevesinde Seyitaliler Atatürk Ortaokulu öğrencileri ve YGA gönüllüleri ile üç grup halinde ekip liderleri Harun Tekin, Koray Candemir ve Muzaffer Yıldırım olmak üzere bilim setleriyle önce bir motor tarafından döndürülen kağıtlara boya damlatılarak çeşitli resimler yapıldı ve yine bilim setleriyle uzaktan kumanda edilen arabalar tasarlanıp yarış yapıldı. YGA gönüllüsü öğrenci Derin’in bilim setinden tasarladığı gitarla sergilediği gösteri izlendi. Ardından etkinliğe katılan isimlerle ve Seyitaliler Atatürk Ortaokulu öğrencileriyle izlenimleri hakkında röportaj yapılıp toplu fotoğraf alınarak bilim seansı etkinliği sona erdi. Etkinlik esnasında katılan isimlerin ve Seyitaliler Atatürk Ortaokulu öğrencilerinin oldukça keyifli anlar geçirdiği gözlendi.

18 OCAK’TA

Bilim seansı etkinliği sırasında alınan görüntülerin 18 Ocak 2020 tarihinde İstanbul Zorlu PSM’de yapılacak olan “YGA Zirvesi”nde izleyicilere sunulacağı belirtildi. Zirveye Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un da katılması bekleniyor. YGA destekçileri arasında Prof. Aziz Sancar, Ali Koç, Faruk Eczacıbaşı, Prof. Doğan Cüceloğlu gibi isimler de yer alıyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑