Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Tipi, buzlanma ve don uyarısı!

Kocaeli'de yarın ve pazartesi günü yağması beklenen yoğun kar nedeniyle, Büyükşehir Belediyesi Afet ve Koordinasyon Merkezi, vatandaşları dikkatli olmaları yönünde uyardı.

16 Ocak 2021 Saat: 22:16
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.076 kez okunmuştur

Tipi, buzlanma ve don uyarısı!
Tipi, buzlanma ve don uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, Kocaeli’de yarın ve pazartesi günü yoğun kar yağışı bekleniyor. Aldığı tedbirler ile yaşanabilecek kar yağışındaki olumsuzluklara karşı mücadele edecek olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Afet ve Koordinasyon Merkezi (AFKOM), yoğun kar yağışı sonrasında don ve buzlanma olaylarına karşı vatandaşları uyardı.

İtfaiye Daire Başkanlığı, Afet ve Koordinasyon Merkezi’nden yapılan açıklamada, yarın ve Pazartesi günleri Kocaeli genelinde oluşacak yoğun kar yağışına karşı vatandaşların dikkatli olması istendi.

Yapılan açıklamada, trafiğe çıkacak araçların kış lastiklerinin takılması, hususi araçların yerine toplu taşıma araçlarının kullanılması, trafiğe çıkması zorunlu araçların zincir, takoz ve çekme halatı bulundurmaları, trafikteki araçların, emniyet ve karayolları ekiplerinin bildirdikleri yol güzergâhlarını kullanmaları, yoğun olan yolların mümkünse kullanmamaları ve oluşabilecek kaza ve yoğun yağışa maruz kalanların 112 Acil’i aramaları belirtildi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑