Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Tatlı suda durum ne? Kıyı balıkçılığı serbest mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı: “Deniz balıkçılığı ile ilgili sınırlamalar belirlenen kurallar dahilinde kaldırılmıştır.” Peki, denizde kıyı balıkçılığı serbest mi, tatlı suda da yasak kalkmadı mı?

29 Mayıs 2020 Saat: 23:54
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.855 kez okunmuştur

Tatlı suda durum ne? Kıyı balıkçılığı serbest mi?
Tatlı suda durum ne? Kıyı balıkçılığı serbest mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı yeni kararlarda bazı kısıtlamalar kaldırıldı. 1 Haziran itibariyle şehirler arası seyahat serbest olacak, kafe ve restoranlar açılacak ve benzeri. En çok merak edilen konulardan biri ise balıkçılık faaliyetlerinin ne zaman serbest olacağı idi.

Özellikle amatör olta balıkçılığı tutkunları, balık tutmalarına izin verilmesi noktasında bekleyiş içindeydi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün yaptığı açıklamada “Deniz turizmi, balıkçılığı ve taşımacılığı ile ilgili sınırlamalar da belirlenen kurallar dahilinde kaldırılmıştır” dedi.

Bu açıklamadan çıkan sonuç olta balıkçılığının denizlerde serbest olacağı yönünde. Peki tatlı su balıkçılığı? Açık hava konserlerinin dahi serbest olacağı duyurulurken piknik, tatlı su balıkçılığı ve benzeri konularda bir serbestlik var mı, açıklanacak mı merak ediliyor. Deniz balıkçılığının serbest olduğu yönündeki açıklamada, “Belirlenen kurallar dahilinde” ifadesinin açılımı ne?

Vatandaşlar, kıyıdan olta ile balık tutabilecek mi? Mesela İzmit ve Kandıra sahillerinde balık tutmak serbest olacak mı? Aralarındaki mesafe nasıl ayarlanacak? Bu sorular, cevap bekliyor…

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑