Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Sağlık

Seçkin Can'ın durumu iyi

ÖNCEKİ gün sabaha karşı saat 04.00'te Kandıra Duraçalı Köyü yakınlarında, omuzundan iki kurşunla vurulmuş halde yaralı olarak bulunan Kandıra'nın merkezindeki C...

11 Mayıs 2009 Saat: 20:48
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.010 kez okunmuştur

Seçkin Can'ın durumu iyi
Seçkin Can'ın durumu iyi

ÖNCEKİ gün sabaha karşı saat 04.00'te Kandıra Duraçalı Köyü yakınlarında, omuzundan iki kurşunla vurulmuş halde yaralı olarak bulunan Kandıra'nın merkezindeki Can Otel'in sahibi Seçkin Can'ın tedavisine İzmit Seka Devlet Hastanesi'nde devam ediyor.

 

 

ÖNCEKİ gün sabaha karşı saat 04.00'te Kandıra Duraçalı Köyü yakınlarında, omuzundan iki kurşunla vurulmuş halde yaralı olarak bulunan Kandıra'nın merkezindeki Can Otel'in sahibi Seçkin Can'ın tedavisine İzmit Seka Devlet Hastanesi'nde devam ediyor. İlk müdahaleden sonra ameliyata alınan Can'ın kalbi ile omuzu arasında kalan iki kurşun çıkartıldı. Öte yandan, genel sağlık durumu gayet iyi olan ve hayati tehlikesi geçen Seçkin Can'ı, eşinin hastanede ziyaret etmediği öğrenildi.

Önceki gün meydana gelen olayda, duraçalı Köyü civarında omuzundan iki kurşunla vurulmuş halde bulunan Can, taksici arkadaşı tarafından Kandıra Kazım Dinç Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Can buradan da İzmit Seka Devlet Hastanesine sevk edilmişti.



Kaynak: www.sanalturizm.net

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑