Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Adliye

MHP'liyim dedi, hakimi dolandırmaya kalktı..!

Kocaeli’de bugün ilginç bir dolandırıcılık olayı meydana geldi. Kendisini MHP Genel Başkan Yardımcısı olarak tanıtan şahıs hakimi dolandırmaya kalktı

21 Aralık 2019 Saat: 05:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.673 kez okunmuştur

MHP'liyim dedi, hakimi dolandırmaya kalktı..!
MHP'liyim dedi, hakimi dolandırmaya kalktı..!

Kocaeli’de bugün ilginç bir dolandırıcılık olayı meydana geldi. Kocaeli Denge'den Caner Aktan’ın haberine göre Kocaeli Adalet Komisyonu Başkanı ve Ağır Ceza Hakimi Muhittin Paça’nın odasına gelen kişi kendisini Bilkent Üniversitesi’nde fizik profesörü, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın danışmanı olarak tanıttı.

GÖZALTINA ALINDI

Şahıs, Kandıra’dan bir arsa aldığını, ancak aldığı arsadan yol geçmediğini bu nedenle Kandıra Asliye Hukuk Mahkemesinde bir davasının olduğunu ve konuyla ilgili Muhittin Paça’nın kendisine yardım etmesini istedi. Muhittin Paça durumdan şüphelenerek şahıs hakkında şikayetçi oldu ve söz konusu şahıs adliyede gözaltına alındı.

İFADESİ ALINDI

Söz konusu kişinin hal ve hareketlerinden şüphelenilmesi üzerine kimlik soruldu ancak şüpheli kimlik ibraz edemedi. Bunun üzerine internet üzerinden bir araştırma yapıldı ve Prof. Dr. Şahin Duman isminde bir kişinin olmadığı belirlendi. Şüpheli hakkında tutanak tutularak ifadesi alınması için Saraybahçe Polis Merkezi’ne gönderildi. Savcılık sorgusu tamamlanan şüpheli Ş.D. çıkarıldığı hakimlikçe ''unvan gasbı ve nüfuz ticareti yapmak'' suçlamasıyla tutuklandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑