Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

MHP'de Ünlü 4. Kez Başkan! İşte Yeni İl Yönetimi...

MHP İl Teşkilatı'nın 13'üncü olağan genel kurulunda tek aday olan mevcut başkan Aydın Ünlü yeniden başkan seçilerek 4'üncü dönemine başladı.

27 Eylül 2020 Saat: 06:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.683 kez okunmuştur

MHP'de Ünlü 4. Kez Başkan! İşte Yeni İl Yönetimi...
MHP'de Ünlü 4. Kez Başkan! İşte Yeni İl Yönetimi...

MHP İl Teşkilatı’nın 13’üncü olağan genel kurulu Seka’da bulunan Uluslararası Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Tüm ilçelerde olduğu gibi il kongresi de tek listeli yapıldı. MHP İl Teşkilatı’nın mevcut başkanı Aydın Ünlü, başkanlıktaki 4’üncü dönemine girdi. 637 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede 444 delege oy kullandı. 415 geçerli oy çıktı. Kongrede 33 il yöneticisi ve 30 üst kurul delegesi seçildi.

DELEGELERE TAPU DAĞITILDI
Kongre girişinde MHP’li delegelere parti ile ülkenin gerçek sahibi olduklarını vurgulamak amacıyla Türkiye Cumhuriyeti Tapu Senedi örneği verildi. Delegelerden Çetin Bulut tapu senedi örneğini aldıktan sonra MHP’li yetkililere teşekkür ederek, kongrenin hayırlı olmasını temenni etti.

PANDEMİ KURALLARINA UYULDU
Kongrede pandemi kurallarına sıkı sıkıya riayet edildi. Delegeler salona HES Kodu alınarak ve ateşleri ölçüldükten sonra alındı. Salonda da sosyal mesafe kurallarına göre hareket edildi Kongre öncesi Büyükşehir Belediyesi Mehteran Ekibi tarafından salonun dışında mehteran gösterisi yapıldı. Salonun giriş kısmı ve içi Türk Bayrakları ve MHP Bayraklarıyla donatıldı.

DİVAN BAŞKANI BÜLBÜL OLDU
MHP İl Kongresi’ne Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın yanı sıra TBMM Grup Başkan Vekilli ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül de katıldı. Kongrenin divan başkanlığını TBMM Grup Başkan Vekilli ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül yaparken divan üyeliklerini ise Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MYK Üyesi Erkan Azeri, MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz üstlendi.

GENİŞ KATILIM
Uluslararası Kongre Merkezi’ndeki kongreye MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, TBMM Grup Başkan Vekilli ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, MHP MYK Üyesi Erkan Azeri, MHP MYK Üyesi Hilal Elmas, BBP İl Başkanı Remzi Kaya, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, MHP Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu, Ülkü Ocakları İl Başkanı Yunus Emre Kurt, MHP İl Kadın Kolları Yasemin Kantar, AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, STK Temsilcileri ve çok sayıda MHP’li delege katıldı.

“MEZAR TAŞIMI HAZIRLADILAR”
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü kongrede yaptığı konuşmada, “İlçe teşkilatlarımızın kongresini tamamladık. Ben MHP Kocaeli İl Başkanı olarak göreve gelen ilçe başkanlarımıza başarılar diliyorum. İlçe ve il yöneticilerinin yapacak şeyleri çok. Artık haftalık, aylık programları olan yönetimler var. Seçime 1 ay kala değil, seçime 3 yıl kala sahada olan yöneticilerimiz bulunuyor. 12 yıldan beri görev başındayım. Tecrübeli bir il başkanıyım. Artık il başkanlığında 4’üncü döneme giriyorsam daha çok kurumsallaşan il teşkilatı olmak zorundayım. Yıpratmak için her şeyi yaptılar. Zamanında mezar taşımı bile hazırlayıp evimin önüne koydular, evime kamera yerleştirdiler. Yol arkadaşı dediğimiz insanları bize düşman ettiler. O zaman bile yıkılmadık, pes etmedik.

“HİÇBİR ZAMAN YENEMEYECEKLER”
Onların arkasında FETÖ uşakları varsa bizim de arkamızda liderimiz Devlet Bahçeli vardır. Nasıl liderimizi yenemedilerse beni ve yol arkadaşlarımı da yenemediler. Baro başkanı istifa etsin dediğimizde bize saldırdılar. Biz algılara aldanmıyoruz. Bizim pusulamız liderimiz Devlet Bahçeli’yi göstermektedir. Neyi denerlerse denesinler. Hiçbir zaman bizi yenemeyecekler. Kocaeli’yi maceraya atmamak için, 2023 Türkiye’sine güçlü bir MHP Kocaeli teşkilatı ile girmek için yeniden aday oldum.

BÜYÜKAKIN VE ELLİBEŞ’E TEŞEKKÜR ETTİ
Milletvekili olmak için makamımı kullanmayacağım demiştim ve sözümü tutum. Ülkücü hareket hizmet etmeye devam edeceğim. Kocaeli’ye özel çalışmalar yapıyoruz. Kurumsallaşıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’e teşekkür ediyorum. Ehil arkadaşlarımızı ihtiyaç olduğunda kadrolaştırdılar. Bizim için başarmaktan başka çare yoktur.

“KOCAELİ’Yİ AYAĞA KALDIRMAK ZORUNDAYIZ”
Cumhur İttifakı’nı anlatmak adına çok çalışacağız. Seçilen yöneticilerin işi zor. Tüm kademelerimizi harekete geçireceğiz. Kocaeli’yi ayağa kaldırmak adına herkese ihtiyacımız var. Liderlerimizi anlamak adına Kocaeli’yi ayağa kaldırmak zorundayız. Tüm ülkücü dava arkadaşlarımın sonuna kadar yanındayım. Bize ve teşkilatlarımıza sahip çıkın. Algılara yenilmeyin, çukurlara düşmeyin. Bizler için önemlisiniz.”

“MHP MİLLİYETÇİ ORDUSUDUR”
Ünlü’nün ardından kürsüye çıkan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, “Kongremiz hepimize hayırlı olsun. MHP Türkiye’nin sigortasıdır. Ben Ankara’ya gitmeden önce bu sözü slogan zannediyordum ama öyle olmadığını gördüm. MHP ne kadar güçlü olursa Türkiye o kadar güçlü olur. Ne zaman ülkemize bir operasyon yapılmak istense önce MHP’ye operasyon yapılıyor. MHP bu ülkenin fedakar milliyetçi ordusudur. MHP’nin milyonlarca vatanseveri vardır. Ben sizlerle gurur duyuyorum. Dünya’da böyle bir hareket yok. Hiçbir şey beklemeden ülkesi için özveriyle çalışan bir hareket yok. Siyaseti ikinci plana atıp birlik olma zamanımız. Önceliğimiz Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğidir” dedi.

ÜNLÜ’NÜN YÖNETİMİ
Aydın Ünlü, Ercan Bayrak, Hamza Güloğlu, Sami Acıkök, Gökmen Türengül, Tuncay Batı, Ertan Yılmaz, Bayram Karaaslan, Dursun Daşdangil, Recep Özcan, Vedat Kuru, Yaşar Can Aslan, Mustafa Kayış, Selman Cici, Aytekin Şahin, Sunay Gezer, Pınar Kolay, Hakan Aydoğdu, Selçuk Gökhan, Dursun Topuz, Ali Sayar, Gökmen Şirin, Ekrem Yılmaz, Yavuz Furunci, Alper Sakol, Kürşat Demir, Halil Yardım, Yusuf Kaplan, Yücel Özdemir, Ayhan Akay, Melih Fırat Taşer, Yasin Söylemez, Kamil Akın.

ÜST KURUL DELEGELERİ
Aydın Ünlü, Erkan Azeri, Ercan Bayrak, Hamza Güloğlu, Sami Acıkök, Serkan Kural, Ahmet Yalçınöz, Adem Emre Aygün, Murat Kalender, Zeki Omurca, Çetin Öksüz, Bilal Çakır, Yunus Emre Düzdaban, Serkan Günaydın, Ahmet Uğur, Ali Osman Ayaz, Fikret Ağbaba, Murat Ayan, Benal Ünlü, Kürşat Tugan, Okan Aydemir, Serpil Çerkez, Filiz Eydemir, Güldane Özocak, Metin Ceylan, Mahir Demirayak, Gürcan Kolay, Aytekin Şahin, Muhammet Fatih Erdoğan, Osman Sağsöz.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑