Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Mehmet Özhaseki; "AK Parti İlçe Belediye Başkan Adayları Haftaya Açıklanacak"

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Özhaseki özel bir televizyon kanalının canlı yayınına katılarak seçim projeleri, çalışma takvimi ve ilçe adayları hakkında önemli açıklamalarda bulundu

22 Aralık 2018 Saat: 09:49
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.974 kez okunmuştur

Mehmet Özhaseki; "AK Parti İlçe Belediye Başkan Adayları Haftaya Açıklanacak"
Mehmet Özhaseki; "AK Parti İlçe Belediye Başkan Adayları Haftaya Açıklanacak"

AK Parti’de ilçe belediye başkan adayları ne zaman açıklanacak? Sadece Kocaeli’de değil yurt genelinde de herkesin en çok merak ettiği bu sorunun yanıtını Yerel Yönetimlerden Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki verdi.

İDDİALAR VARDI

Bilindiği gibi AK Partililer arasında ve çeşitli sosyal medya adreslerinde, AK Partili ilçe belediye başkan adaylarının Pazar günü açıklanacağını iddia edilmiş, hatta kimi isimlerin belli olduğu da çeşitli listeler aracılığıyla kamuoyu ile paylaşılmıştı. Mehmet Özhaseki’nin açıklamasıyla bu iddialar da netleşmiş oldu.

YARIN, ÖBÜR GÜN DEĞİL

Bu akşam HaberTürk TV ekranlarına çıkan ve “Türkiye’nin Nabzı” adlı programda Didem Arslan Yılmaz’ın sorularını yanıtlayan Mehmet Özhaseki, “AK Parti’nin ilçe belediye başkan adaylarının ne zaman belli olacağı”na ilişkin soruya, “Umarım ki çok kısa sürede biter, biz de bunu yayınlarız, diye düşünüyorum. Yarın değil, öbür gün değil. Önümüzdeki hafta inşallah. Ümit ediyorum. Çünkü biz bu çalışmaların sonuna geldik” dedi.

YİNE HAFTAYA

Özhaseki açıklamasını şöyle sürdürdü: “Bir taraftan da ittifak görüşmelerimizi yürütüyoruz. Bu görüşmeler çok sağlam bir toplumsal mutabakat zemini üzerinde devam ediyor. Karşılıklı oturup tek tek ilçeleri gözden geçirdiğimizde bir saygı çerçevesinde beklememiz gerekiyor. Benim MHP’deki mevkidaşım Sadir Durmaz Bey. Güzel bir arkadaş. Yıllarca memleket meselesine hayatını adamış bir arkadaş. Onun bakış açısı ile benim bakış açım aynı. Dolayısıyla anlaşmamız çok kolay oluyor. İnşallah haftaya yine bir araya geleceğiz. İnşallah bitireceğiz.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑