Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Sağlık

Kocaeli İl Sağlık Müdürü belli oldu

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü görevine Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr Yüksel Pehlevan atandı.

9 Ekim 2020 Saat: 08:14
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.992 kez okunmuştur

Kocaeli İl Sağlık Müdürü belli oldu
Kocaeli İl Sağlık Müdürü belli oldu

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü görevine Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr Yüksel Pehlevan atandı. Pehlevan, 2016 yılından beri Gölcük Necati Çelik'te Başhekimlik görevini yürütüyordu.

Bilindiği gibi İl Sağlık Müdürü Şenol Ergüney 23 Eylül Çarşamba günü istifa etmiş, o tarihten bu yana il sağlık müdürlüğüne Kamu Hastaneleri Başkanı Dr.Ahmet Sarıışık vekalet ediyordu.

YÜKSEL PEHLEVAN KİMDİR?
Op.Dr. Yüksel Pehlevan Artvin'in Şavşat ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Artvin'de (Artvin Kazım Karabekir Lisesi) tamamladı. Tıp Fakültesini, İstanbul Tıp Fakültesinde (Çapa) bitirdi. Mecburi hizmetini Artvin Hopa'da yaptı. İhtisas eğitimini 2000 yılında SSK Bakırköy Doğumevi Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tamamlayarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı oldu.

2000 yılında Kadın Doğum Uzmanı olarak SSK Gölcük 82. Yıl Hastanesine atandı. 2003 yılına kadar bu görevde kaldı. Daha sonra SSK İzmit Bölge Hastanesinde göreve başladı. İzmit Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin 2007 yılında açılmasıyla İzmit Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde başhekim yardımcı ve kadın doğum uzmanı olarak görev yaptı.

Kamu Hastaneler Birliğinin kurulmasıyla, bu hastanede yönetici olarak görev aldı. İzmit Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin İzmit Seka Devlet Hastanesine bağlanıp bu hastanenin ek binası olmasından sonra başhekim yardımcısı olarak görevine devam etti. Son olarak Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde başhekim olarak göreve başladı.

Bunun yanında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümü mezunu olan Op. Dr. Yüksel Pehlevan evli ve 3 çocuk babasıdır.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑