Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Sağlık

Kandıra'da İlave sağlık tedbirleri alındı!

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Kandıra'da İlave sağlık tedbirleri alındı. Yaz aylarında Kandıra sahil kesimlerinde özellikle hafta sonları nüfus yoğunluğuna bağlı sağlık hizmetlerinde de talep artışı tedbirleri alındı.

14 Haziran 2019 Saat: 11:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.224 kez okunmuştur

Kandıra'da İlave sağlık tedbirleri alındı!
Kandıra'da İlave sağlık tedbirleri alındı!

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü ilave sağlık tedbirleri ile ilgili açıklamada bulundu.

Yaz aylarında Kandıra ilçemizin sahil kesimlerinde özellikle hafta sonları nüfus yoğunluğuna bağlı sağlık hizmetlerinde de talep artışı olacağı öngörüldüğünden İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından bazı ilave sağlık tedbirleri alınmıştır.

1- Kandıra ilçemizde rutin 112 acil sağlık hizmetleri, cezaevi bölgesi ve şehir merkezinde bulunan 2 (iki) adet 112 istasyonu tarafından verilmektedir. Bu istasyonlara ilaveten üçüncü olarak yaz boyunca 7/24 esasına göre hizmet verecek 1 (bir) 112 ambulans ekibi daha görevlendirilmiştir. Kritik merkezi lokasyonlara konuşlanacak olan bu mobil 112 ambulanslar ile acil durumlarda tüm kıyı bölgelerine hızla ulaşım sağlanabilecek.

2- Kandıra Ecz. Kazım Dinç Devlet Hastanesine yapılacak ek hekim görevlendirmeleri ile ikinci basamak ve acil servis hizmetleri takviye edilecek.

3- Sahilde yıl boyunca birinci basamak sağlık hizmetleri 1 (bir) Aile Hekimi tarafından merkezi konumda olan Kefken Aile Sağlığı Merkezinde verilmektedir. Yaz döneminde yoğun bir talep olacağı öngörüsü ile yapılacak bazı yeni düzenlemeler sayesinde Kefken Aile Sağlığı Merkezinde Temmuz ve Ağustos aylarında;

A-Poliklinik hizmetlerinin takviyesi için hafta içi mesai saatlerinde ikinci Aile Hekimi görevlendirilecek,

B-Cumartesi ve Pazar günleri mesai saatlerinde aile sağlığı merkezinde (Kandıra Ecz. Kazım Dinç Devlet Hastanesine bağlı bir birim olarak) poliklinik hizmetleri devam edecek.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑