Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

İzmit Belediyesi Kandıra Sarısu’da kamp tesislerini yeniliyor

İzmit Belediyesi, İzmit Merkez'de bulunan Cephanelik Mesire Alanını temizleyip halka açamazken, Kandıra Sarısu’da bulunan gençlik kampını baştanbaşa yeniliyor. Üstelik kampta çalışanlar belediye çalışanları...

27 Mayıs 2020 Saat: 14:07
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.606 kez okunmuştur

İzmit Belediyesi Kandıra Sarısu’da kamp tesislerini yeniliyor
İzmit Belediyesi Kandıra Sarısu’da kamp tesislerini yeniliyor

İzmit Belediyesi yönetimi, İzmit şehir içinde yeterince temizlik yapamadığı konusunda vatandaşlar tarafından eleştiriliyor. Kendi sorumluluk alanına giren İzmit’teki park ve bahçeleri bakımsız bırakan İzmit Belediyesi, Kandıra Sarısu’da bulunan gençlik kampını baştanbaşa yeniliyor.

İzmit Belediyesi, Cephanelik mevkiinde bulunan mesire alanını tam anlamıyla kaderine terk etti. Cephanelik bölgesi Askeriyeden İzmit Belediyesi’ne devredildikten sonra, geçen dönemin yönetimi bu alanı düzenleyerek halkın kullanımına açtı.

Hafta sonları ve hafta içi vatandaşların hoşça vakit geçirmesi, piknik yapması ve dinlenmesi için düzenlenen bu alan Hürriyet döneminde tam anlamıyla unutuldu ve kaderine terk edildi. Mesire alanında insan boyu kadar otlar bitti, vatandaşların oturması için yapılan masalar parçalanmış, önemli bir kısmı da yakılmış, mangal ocakları parçalanmış durumda.

İzmit merkezde halkın kullandığı bu alanı düzenleyip sıcak aylarda halkın kullanımına açmayan İzmit Belediyesi Kandıra Sarısu’da bulunan Gençlik Kampını baştanbaşa yeniliyor.

Kampın yenilenmesinde kullanılan malzemeler İzmit Belediyesi’ne iş yapan firmadan sağlanıyor. Kampın inşaatında çalışanlar ise İzmit Belediyesi çalışanları. Bu duruma tepki gösteren vatandaşlar, “İzmit’i bıraktılar Sarısu’ya yöneldiler” diyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑