Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

İSU, yeni binaya taşındı

İSU Genel Müdürlüğü abonelerine dahi iyi hizmet sunabilmek adına; yetersiz kalan mevcut genel müdürlük ve idari binaların yanında yeni bir bina inşa etti. İSU Genel Müdürlüğü yaptığı yeni genel müdürlük binasına taşındı.

13 Nisan 2019 Saat: 07:24
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.019 kez okunmuştur

İSU, yeni binaya taşındı
İSU, yeni binaya taşındı

2017 yılında inşaatına başlanan İSU Genel Müdürlüğü binası tamamlandı. 4 bin 500 metrekare alan üzerinde 5 katlı olarak yapılan yeni genel müdürlük binası, 8 bin metrekare kapalı alana sahip. İSU Genel Müdürlüğü Hizmet binası ile birlikte; içinde restoran, kreş, kütüphane, fitness salonu ve kafeterya bulanan sosyal donatı binası da yapıldı. Yaklaşık 80 milyon TL’ye mal edilen İSU Genel Müdürlük Hizmet binası, lüks yapısıyla görenleri hayrete düşürecek şekilde tasarlandı.

Ä°lgili resim

ESKİ SEKA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Bilindiği gibi İSU Genel Müdürlüğü, 2006 yılından bu yana eski SEKA Genel Müdürlük binasında hizmet veriyordu. Tamamlanan yeni hizmet binasına; Büyükşehir Belediye Başkanlık odası, Genel Müdür ve Genel Müdür Yardımcılarının yanı sıra bazı Daire Başkanlıkları, toplantı salonları ile SCADA Merkezi taşındı.

GENEL MÜDÜRLÜK BİNASI- İSU Genel Müdürlüğü’nün yeni hizmet binası açıldı. Genel Müdür ve Genel Müdür Yardımcıları ve diğer üst düzey yöneticiler yeni binaya taşındı.

GİRİŞ KAPISI- İSU Genel Müdürlüğü’nün giriş kapısı yeniden düzenlendi. Yeni danışma merkezi yapıldı ve giriş kapısı ve binaların çevreleri güvenlik kameralarıyla 24 saat gözetleniyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑