Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

İlk mecliste Denetim Komisyonu yenilendi

Kandıra Belediye Meclisi, 2019 yılının ilk toplantısında 8 gündem maddesini görüştü. Mecliste Denetim Komisyonu üyeleri yenilendi.

8 Ocak 2019 Saat: 15:32
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.017 kez okunmuştur

İlk mecliste Denetim Komisyonu yenilendi
İlk mecliste Denetim Komisyonu yenilendi

Kandıra Belediye Meclisi, 2019 yılının ilk meclisinde 8 gündem maddesiyle toplandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile açılan meclisin birinci gündem maddesinde 2019 yılı meclis toplantısı gün ve saatinin belirlenmesi görüşüldü. Toplantının günü ve saatinin mevcut haliyle her ayın ilk Pazartesi günü saat 16.00’da yapılması oy birliğiyle kabul edildi.

KOMİSYONLARA HAVALE

İkinci gündem maddesinde görüşülen meclis üyeleri huzur haklarının belirlenmesi, üçüncü gündem maddesinde görüşülen başkan yardımcısı aylık ödeneğinin belirlenmesi, dördüncü gündem maddesinde görüşülen sözleşmeli personel çalıştırılması ve ücretinin tespit edilmesi ile beşinci gündem maddesindegörüşülen zabıta personeli fazla çalışma ücretinin belirlenmesi oy birliğiyle Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.

ÇOCUK OYUN GRUBU YAPILMASI İÇİN YERİNİ BAĞIŞLAMIŞTI

Altıncı gündem maddesinde ise geçtiğimiz ay meclis toplantısında görüşülüp Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilen Sinan Erol’a ait Kocakaymaz Mahallesi’ndeki 105 ada 2 nolu parsel üzerindeki 126,94 metrekare samanlık vasfındaki taşınmazın Kandıra Belediyesi’ne çocuk oyun grubu yapılması adına şartlı bağışta bulunma talebi komisyon tarafından onaylanarak gündeme geldi. İlgili madde oy birliğiyle kabul edilirken, Başkan Köken vatandaşa bu bağışı için teşekkür etti ve başkan yardımcılarına bu konuyla ilgilenmelerini, bahar aylarına kadar çocuk oyun grubunun söz konusu bölgede kurulması talimatını verdi.

DENETİM KOMİSYONU YENİLENDİ

Yedinci gündem maddesinde denetim komisyonu seçimi yapıldı. Kapalı oylama ile yapılan seçimde Gökalp Çobanoğlu, Hamza Biçer, Raif Yıldız, Sadi Ateş ve Beyhan Şen denetim komisyonu üyesi seçildi.Sekizinci gündem maddesindeiseHukuk İşleri Müdürlüğü tarafından meclise ek gündem olarak sunulan Ayvazoğlu Süt Ürünleri Şirketi’nin 106 ada 1 parsel ile 130 ada 3 parsel arasında kadastro çalışması sırasında su kanalı olarak gösterilen fakat zeminde bir bütün olarak kullanılmasıyla birleştirilmesi talep edilen yerin, yeni ada ve parsel olarak belirlenerek tek bir taşınmaz olarak davacı söz konusu şirkete tezhip edilmesi görüşüldü.Vatandaşın yeri ve hazine arasında geçen konu usul gereği gündeme alındı ve müdürlüğünden geldiği şekliyle oy birliğiyle kabul edildi.Ardından Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilen gündem maddelerinin yeniden görüşülmesi için meclisin 14 Ocak pazartesi saat 16.00’da yeniden toplanmasına karar verilerek oturuma ara verildi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑