Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Hilal ve Sertaç Mutluluğa “EVET” dedi

Mutlu birlikteliklerini nikah masasına taşıyan Hilal Şen ile Sertaç Tugay ... Sertaç Tugay, birlikteliklerini imza altına alarak mutluluğa 'evet' dedi.

12 Ağustos 2020 Saat: 01:26
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.773 kez okunmuştur

Hilal ve Sertaç Mutluluğa “EVET” dedi
Hilal ve Sertaç Mutluluğa “EVET” dedi
İş Bankası emeklilerinden merhum Caner Şen ve Maliye’den emekli Nazlı Şen’in, THY’de kabin amiri olarak görev yapan kızları Hilal ile, Kandıra’nın tanınmış esnaflarından merhum Muhteşem Tugay ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden emekli Sevtap Tugay’ın, dizi, film ve yarışma yapımcısı oğulları Sertaç Tugay, birlikteliklerini imza altına alarak, mutluluğa “evet” dedi.
BOL ŞAHİTLİ NİKAH
Başiskele’de bulunan Tetri Şavi kır düğünü alanında gerçekleşen törende, çiftin nikah şahitliklerini, ünlü yapımcı Hakan Eren ile Sinan Çetin, Turhan Meçkeli, Mehmet Ali Bayrak, İnci Bayrak ve Saim Alkan yaparken, evlilik cüzdanını ise Kuruçeşme Belediyesi eski başkanı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Abdullah Köktürk takdim etti. 
ÖZEL DAVETLİLER
Nikah törenine ayrıca, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Kandıra Belediyesi eski başkanlarından olan, Turan Sarı ve Mustafa Öğren, gibi önemli isimlerin yanı sıra bir çok davetli katıldı.
BALAYI YURT DIŞINDA 
Gecenin sonunda, genç çift pastalarını kestikten sonra, sahnede orkestra ile beraber şarkılar söyleyerek tüm davetlileri adeta mest etti. Genç damadın, Ağustos ayında çekeceği “AVCI – İlk Kehanet” sinema filmi çekimleri bittikten hemen sonra, balayı için 15 gün yurt dışı tatili planladıkları öğrenildi. 
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑