Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Adliye

Gölde kaybolan genç hala bulunamadı

Kandıra Seyitaliler Köyü Arıklar Gölü’ne ağ atmak isteyen 2 kişinin içinde bulunduğu şişme bot şiddetli lodos sonucu devrildi. Göle düşenlerden birisi yüzerek kıyıya çıkarken diğeri ise hala bulunamadı.

24 Mart 2016 Saat: 13:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.400 kez okunmuştur

Gölde kaybolan genç hala bulunamadı
Gölde kaybolan genç hala bulunamadı

Kandıra Seyitaliler Köyü’nde bulunan Arıklar Gölü’ne ağ atmak için otomobilleri ile Sakarya'dan gelen Hayrettin Yalçın (33) ile Abdullah Ümit Ortaç (26) akşam saatlerinde yanlarında getirdikleri 2 metrelik şişme bot ve ağlarla birlikte göle açıldı. Havanın kararmaya başladığı esnada çıkan şiddetli lodos ile şişme bot alabora olunca iki arkadaş göle düştü. Dalgıç olduğu öğrenilen Hayrettin Yalçın yüzerek kıyıya çıkmayı başarırken Abdullah Ümit Ortaç ise gölün karanlık sularında kayboldu. Yüzerek kıyıya çıkan Hayrettin Yalçın, yolun kenarındaki bir evin kapısını çalarak botlarının alabora olduğunu ve arkadaşının kaybolduğunu söyledi.

ARAMALAR SÜRÜYOR

Ev sakinleri tarafından olayın haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, jandarma, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri gölden yüzerek çıkan Hayrettin Yalçın’ı olay yerinde sağlık kontrolünden geçirdi. Sağlık durumu iyi olan Yalçın, olay yerine gelen itfaiye ve AFAD ekiplerinin botuna binerek arama ve kurtarma çalışmalarına başladı. İtfaiye ve AFAD ekiplerine botlarının alabora olduğu yeri gösteren Yalçın, daha sonra jandarma aracına alındı. Yaklaşık 8 saat boyunca sürdürülen arama kurtarma çalışmaları sonuçsuz kalınca ekipler çalışmalara ara verdi. Sabah saatlerinden itibaren yeniden başlatılan çalışmalar devam ediyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑