Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Adliye

Fındık İşçilerini Taşıyan Traktör Devrildi: 1 Ölü, 13 yaralı!

Kandıra Safalı Köyün'de fındık işçilerini bahçeye götüren Murat Alkıs idaresindeki traktör Karadere mevkiinde devrildi. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 13 kişi yaralandı.

17 Ağustos 2019 Saat: 11:18
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 18.908 kez okunmuştur

Fındık İşçilerini Taşıyan Traktör Devrildi: 1 Ölü, 13 yaralı!
Fındık İşçilerini Taşıyan Traktör Devrildi: 1 Ölü, 13 yaralı!

İzmit Alikahya'dan bir gurup,  fındık toplamak amacıyla sabah saatlerinde Yeşilova’dan otobüse binerek Kandıra Safalı Köyün'e gitti. Gurupta bulunanlar, otobüsten indikten sonra Murat Alkıs idaresindeki traktöre binerek fındık tarlasına gitmek üzere yola koyuldu. Murat Alkıs isimli şahısın kullandığı traktör, Safalı Köyü Karadere mevkiinde bilinmeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıkarak devrildi ve şarampole yuvarlandı. 

Çevrede kazayı görenlerin haber vermesi ile olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı ve şahıslar hızlı bir şekilde hastaneye kaldırdı. İçerisinde 14 kişinin bulunduğu traktörde Sevim Duman, (41) ile birlikte  Nurten Ateş, Sultan Meral, Gülcan Duman ve Enver Gökbudak Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesine kaldırdı, kazayı hafif sıyrıklarla atlatan isimleri öğrenilemeyen 9 kişi ayakta tedavi edildi. Sevim Duman (41), kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. 

ALİKAHYA’DA TOPRAĞA VERİLECEK
Kandıra ilçe Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlatırken, Alikahya Merkez Körüktepe mevkii Kılıçlar Sokak üzerinde ikamet eden inşaat ustası Şenel Duman’ın eşi olan ve kazada yaşamını yitiren 2 çocuk annesi Sevim Duman(41)ın cenazesinin yapılan adli işlemler sonrasında Alikahya Süleymaniye Camiinden kaldırılacağı ve Hayırsevenler Mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑