Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Duraklar ve yaya üstgeçit asansörleri temiz tutuluyor

Vatandaşların sağlığını önem veren Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma durakları ile yaya üst geçit asansörlerinde temizlik yaparak hijyen sağlıyor.

15 Eylül 2020 Saat: 00:08
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.238 kez okunmuştur

Duraklar ve yaya üstgeçit asansörleri temiz tutuluyor
Duraklar ve yaya üstgeçit asansörleri temiz tutuluyor

Toplu taşıma ulaşımında sıkça kullanılan duraklar ve yaya üst geçit asansörlerinin temiz olması, içerisinde bulunduğumuz pandemi döneminde büyük önem taşıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri de bu kapsamda her hafta il genelindeki yaya üst geçit asansörleri ile toplu taşıma duraklarında temizlik çalışması gerçekleştiriyor.

ÇAYIROVA’DAN İZMİT’E KANDIRA’DAN KARAMÜRSEL’E KADAR
Toplu taşıma duraklarını yediden yetmişe tüm vatandaşlar kullanırken yaya üst geçit asansörlerini genel olarak yaşlı ve engelli vatandaşlar kullanıyor. Kocaeli Büyükşehir ekipleri, Çayırova’dan İzmit’e ve Kandıra’dan Karamürsel’e kadar vatandaşların kullandığı üst geçit asansörleri ile toplu taşıma duraklarında sık sık temizlik yapıyor. Yapılan temizlik çalışmaları durak ve asansörlerin hijyeni sağlanarak, vatandaşların sağlığı korunuyor.

DEZENFEKTAN İLE SİLİNİYOR
Temizlik çalışması kapsamında ekipler, durak ve asansörleri ilk olarak deterjan ile temizliyor. Deterjan temizliği sonrasında virüslerin yok olması için durak ve asansörler dezenfektan ile tekrardan silinerek hijyen sağlanıyor. Ekipler temizlik çalışması doğrultusunda durak ve durak çevresindeki çöplerin de temizliğini gerçekleştiriyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Covid-19 salgınının başladığı ilk günden bu yana şehirdeki birçok alanda temizlik ve dezenfektan uygulama çalışması gerçekleştirdi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑