Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

DSP Kandıra’da başkan; Okan Elkırmış

Demokratik Sol Parti Kandıra İlçe Örgütü’nün ilk kongresinde tek liste ile seçime giren Okan Elkırmış, başkan seçildi.

26 Mayıs 2017 Saat: 11:16
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.199 kez okunmuştur

DSP Kandıra’da başkan; Okan Elkırmış
DSP Kandıra’da başkan; Okan Elkırmış

Demokratik Sol Parti Kandıra İlçe Örgütü’nün 1’nci Olağan Genel Kurulu, partinin kurucu başkanı olan Turgay Adıgüzel’in ofisinde gerçekleşti. Kongreye Parti Meclis Üyesi Mustafa Temelli, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Tuluç, İl Saymanı Acar Çakar, Körfez ilçe yönetiminden Orhan Kaya, DSP Kandıra’nın kurucu başkanı Turgay Adıgüzel ve partililer katıldı.

TEK LİSTELİ SEÇİM

Saat 14.00’de başlaması gereken kongre yeterli çoğunluk sağlanamadığından saat 15.00’de ikinci kongre ile gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede divan başkanlığına Turgay Adıgüzel seçilirken, katip üyeliği ise Cemile Çakır ve Elif Akarsu yürüttü. 19 üyeden 9’unun katılımıyla gerçekleşen kongrede tek liste ile seçime giren Okan Elkırmış, başkan seçildi.

ŞÜPHENİZ OLMASIN

Seçimin ardından konuşan İlçe Başkanı Elkırmış, “Partimizin Kandıra’da ilk kongresini gerçekleştirdik. Öncelikle partimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bana güvendikleri için de tüm partili kardeşlerime teşekkür ediyorum. Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Kandıra’da başarılı çalışmalarda bulunacağımızdan ve partimizi daha ileriye taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

2019 SEÇİMLERİNE HAZIRLANIYORUZ

Ardından konuşan İl Başkanı Halim Dedeoğlu ise, “Kandıra ilçemizin atamayla kuruluşunu gerçekleştirmiştik. Bugün kongresini gerçekleştirerek seçilmiş hale getirdik. Partimize, ilçemize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Biz Demokratik Sol Parti olarak rahmetli Bülent Ecevit’in bize emanet ettiği yolda partimizi ayakta tutmaya çalışıyoruz ve onun idolojilerini hayata geçirmeye gayet gösteriyoruz. Şuanda Kocaeli’de 6 ilçemizde örgütlüyüz. Diğer ilçelerimizde de yakın zamanda örgütlenmeyi sürdüreceğiz ve partimizi 2019 seçimlerine gümbür gümbür hazırlayacağız” diye konuştu.

İlçe Başkanı Okan Elkırmış’ın yönetimi:

Asil: Gülçin Demirdöven, Ahmet Demir, Cemile Çakır, Pınar Ersoy.

Yedek: Elif Akarsu, Altay Dükenmez, Kemal Çapraz, Muhammed Demir

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑