Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Sağlık

Diyabet Okulu mezunları kahvaltıda buluştu

M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi’nde açılan Diyabet Okulu’ndan mezun olan diyabet hastaları kahvaltı programında buluştu.

27 Kasım 2019 Saat: 23:19
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.394 kez okunmuştur

Diyabet Okulu mezunları kahvaltıda buluştu
Diyabet Okulu mezunları kahvaltıda buluştu

Diyabet hastalarının hastalığı hakkında bilinçlendirilmesi amacıyla yaklaşık bir yıl önce M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi’nde faaliyete açılan Diyabet Okulu’nda şimdiye kadar eğitim gören hasta ve yakınları, düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. Hastane yönetimi tarafından Namazgah Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal, Kandıra Belediye Başkan Vekili Mustafa Dursun, Hastane Başhekimi Dr. Bülent Uysal, doktorlar ve hemşireler katıldı.

“CİDDİ BİR HASTALIK”
Programda konuşan Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal, verilen eğitimde emeği geçenlere teşekkür ederek, “Diyabet gerçekten ciddi bir hastalık fakat bu hastalığın olumsuz etkilerini azaltmak ve tamamen gidermek de mümkün. Bu eğitimde emeği geçenleri tebrik ediyorum. Böyle bir ihtiyacı hissedip eğitimlere katılan hastalarımıza da teşekkür ediyor, sağlıklı günler diliyorum” dedi.

EĞİTİMLER DEVAM EDECEK
Yaklaşık 1 yıldır 9 ayrı eğitim programında 100 hastayı Diyabet Okulu’ndan mezun ettiklerini belirten Hastane Başhekimi Dr. Bülent Uysal ise, “Kandıra ilçemiz diyabet hastalığı oranının yüksek olduğu bir ilçe. Bu nedenle eğitimlerimize devam edeceğiz. Çünkü diyabet beraber yaşamaya alışmamız gereken bir hastalık. Halkımızı diyet, beslenme, ilaçlar ve egzersiz konularında bilgilendirerek Diyabet Okulu’ndan mezun edeceğiz. Diyabet hatalığı olan vatandaşlarımızın hastanemizde eğitim görmek için diyabet birimine başvurmalarını bekliyoruz” dedi.

TEŞEKKÜR BELGESİ TAKDİM EDİLDİ
Kahvaltı etkinliğinin sonunda Diyabet Okulu’nda eğitim veren Dahiliye Uzmanı Dr. Eray Onur Mart ve Uzm. Dr. Hacer Baltaoğlu ile Diyabet Hemşiresi Ayşe Dişçi, Diyetisyen Elif Abdişoğulları ve Ecz.Merve Çevik’e Kaymakam Mehmet Ünal, Başkan Vekili Mustafa Dursun ve Başhekim Bülent Uysal tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑