Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kandıra'daki 4 günlük tatili

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçen hafta sonu ilimiz Kandıra ilçesinde herkesten gizleyerek yaptığı 4 günlük mütevazi tatilin ayrıntıları.

21 Eylül 2020 Saat: 20:35
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.980 kez okunmuştur

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kandıra'daki 4 günlük tatili
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kandıra'daki 4 günlük tatili

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ailesi kimseye haber vermeden Kandıra’da 4 gün tatil yaptı. CHP eski Genel Başkan Yardımcısı ve eski Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Hurşit Güneş’in daveti üzerine Kandıra’ya gelen Kılıçdaroğlu ve ailesini, Hurşit Güneş ile birlikte Ayşe Ayata ve Sencer Ayata çifti birlikte ağırladı.

HURŞİT GÜNEŞ YAKINDAN İLGİLENDİ
17 Eylül Perşembe günü eşi, çocukları, damadı ve torunu ile birlikte sessizce Kandıra’ya gelen Kılıçdaroğlu, Çalköy'e bağlı Seyrek’te Kantur Sitesi’nde 4 gün kaldı. Kimseye haber vermeden gelen Kılıçdaroğlu ve eşi gözlerden uzak olan Ayşe Ayata’nın evinde konaklarken damadı, kızı ve torunu ise Hurşit Güneş’in evinde kaldı. Geniş güvenlik önlemleri alan korumalar ise Güneş ailesinin bir yakının evine yerleştirildi. Ayşe Ayata ve Sencer Ayata tatil boyunca Kerpe’de konaklarken Hurşit Güneş, Kılıçdaroğlu ailesiyle yakından ilgilendi.

YÜRÜYÜŞ YAPTI, BALIĞA ÇIKTI MANCARLI PİDEYE BAYILDI
Dört günlük Kandıra tatili boyunca eşi ve kızları denize girmeyi tercih ederken Kılıçdaroğlu, ormanda yürüyüş yaptı, tekneyle balığa çıktı. Perşembe akşamı Ayata ve Güneş ailesi Kılıçdaroğlu ailesini Bağırganlı’da Kaptan Köşkü’nde ağırladı. Cuma sabahı Hurşit Güneş ve Kemal Kılıçdaroğlu uzun bir yürüyüş yaptı. Öğle yemeğinde yediği mancarlı pideye bayılan CHP Genel başkanı Kılıçdaroğlu, “Bu lezzeti Avrupa’nın bile tanıması lazım” dedi. Aynı gün akşam saatlerinde balıkçı teknesiyle denize açılan Kılıçdaroğlu dümene geçti, balık tuttu.

AKÇAKOCA’NIN TÜRBESİNDE DUA ETTİ
Cumartesi günü Kerpe’de bir otelde Ayata ailesinin de katıldığı sohbet sonrası Pembe Kayalıkları gezen Kemal Kılıçdaroğlu oradan Akçakoca’nın Anıt Mezarına geçti ve dua etti. Yakınlardaki bir manda çiftliğini de ziyaret eden Kılıçdaroğlu daha sonra ormanda 10 kilometreyi aşan bir yürüyüş yaptı. Akşam ise Kılıçdaroğlu ailesi yemeği baş başa yedi.

SİTE SAKİNLERİ İLE FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ
Pazar günü ayrılmadan Hurşit Güneş’in evine gelen ve kahvaltıyı burada yapan Kılıçdaroğlu, Cevizli Lokum ve Nazlı gibi yöresel lezzetlerin tadına da baktı. Kendisini fark eden site sakinleri ile bol bol fotoğraf çektiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ailesi öğle saatlerinde de Kandıra’dan ayrılıp Ankara’ya döndü.

GÜNEŞ: MEMNUN AYRILDI
Site sakinlerinin fotoğrafları sosyal medyada paylaşmasıyla ortaya çıkan ziyaret ile ilgili sorularımızı cevaplayan Hurşit Güneş, “Aslında bu program çok önce gerçekleşecekti. Ancak bir iki kez ertelemek zorunda kalmıştık. Programlarımızı uyduramamıştık. Sayın Genel Başkan siyasetten uzak bir 4 gün geçirdi. Ailesiyle birlikte burada vakit geçirdi. Biz de ona Kandıra’yı tanıtma fırsatı bulduk. Kemal Kılıçdaroğlu benim dostum. Ailemizin dostu. Onu Kandıra’da ağırlamaktan büyük keyif aldık, onur duyduk. O da memnun kaldı. Köy yolları, fındık, kırsal nüfus gibi siyaset dışı konularla ilgili bol bol sohbet ettik” dedi.

ÖRGÜTTEN KİMSEYLE GÖRÜŞMEDİ
Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun sessiz sedasız yaptığı ziyaret CHP içinde büyük ses getirdi. Gazetemize görüşlerini açıklayan CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı, “Sayın Genel Başkanımızın özel kalemi bizi bilgilendirdi. Ancak tatil amaçlı olduğu için biz kendisini ziyaret etmedik” dedi. Kılıçdaroğlu’nun Kandıra’da olduğu süre boyunca örgütten kimseyle görüşmediği öğrenildi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑