Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Röportaj

Başkan Ellibeş’ten Kandıra’ya müjde

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, asker sayısının düştüğü Kandıra Kışlası’na yeniden birlik gönderilmesi için bazı çalışmaların olduğunu ifade etti.

24 Eylül 2019 Saat: 21:56
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 62.475 kez okunmuştur

Başkan Ellibeş’ten Kandıra’ya müjde
Başkan Ellibeş’ten Kandıra’ya müjde

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kandıra’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlçe teşkilatında partililerle bir araya gelen Ellibeş, daha sonra gazetemize özel samimi açıklamalarda bulundu. Kandıra'nın Sesi Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ünal Cankurt ile ilçedeki yatırımlara dair sohbet eden Ellibeş, Kandıra-İzmit duble yolu, Gıda OSB ve 4 yıllık fakültenin son akıbeti ile ilgili de bilgi verdi.

SÜRECİ TAKİP EDİYOR

Kandıra-İzmit duble yolunun bir an önce bitirilmesini arzu eden ve süreci yakından takip eden Ellibeş, “Kandıra-İzmit duble yolunun ihalesi yapılmıştı ancak herkesinde bildiği gibi yükleyicinin ihaleden çekilmesi sonucu iptal oldu. Şuan karayolları yeniden ihale yapılması için hazırlıklarını yapıyor. Bizim de beklentimiz en kısa süre içerisinde ihalesinin yapılıp imalatının bitirilmesi” şeklinde konuştu.

GIDA OSB HIZLA İLERLİYOR

Başkan Ellibeş, Gıda OSB ile ilgili ise, “Gıda OSB hızla ilerliyor. İhale çalışmaları ve zemin çalışmaları başladı. Beklediğimizden daha hızlı bir şekilde bitirilerek hem Kandıra’mıza, hem ilimize hem de ülkemize katma değer sağlayacak” dedi.

KANDIRA KIŞLASI İÇİN ÇALIŞMA

Kandıra Meslek Yüksekokulu’nda her yıl giderek azalan öğrenci sayısını da arttırmak için gerekli girişimlerde bulunacaklarını da kaydeden Ellibeş, asker sayısının düştüğü Kandıra Kışlası’na da yeniden birlik gönderilmesi için bazı çalışmaların olduğunu ifade etti.

AK PARTİ DÖNEMİNDE SAYISIZ HİZMET ALDI

Kandıra’nın genel coğrafyası ile ilimizin en güzel ilçelerinden biri olduğunu söyleyen Ellibeş, “AK Parti döneminde sayısız hizmetler alan Kandıra’mıza bundan sonra da üreteceğimiz yeni projelerle daha güzel hizmetler sunulmasında bizler de vesile olacağız. İlçe teşkilatımız ve belediye başkanımız ile birlikte uyum içerisinde çalışarak Kandıra’mızı marka ilçe haline getireceğiz” şeklinde konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑