Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Bakanın Annesine Başkandan Sürpriz

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ve eşi Elif Köken, Sağlık eski Bakanı Kazım Dinç'in annesi Dilber Dinç ile çocukluk arkadaşı Fahriye Çetkin’in 93. yaşını kutladı.

21 Nisan 2017 Saat: 15:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.849 kez okunmuştur

Bakanın Annesine Başkandan Sürpriz
Bakanın Annesine Başkandan Sürpriz

Sağlık eski Bakanı Kazım Dinç'in annesi Dilber Dinç ile çocukluk arkadaşı ve komşusu Fahriye Çetkin 93 yaşına unutamayacakları bir anı ile birlikte girdi. Mahalle sakinleri ve komşuları tarafindan oldukça sevilen Dilber Dinç ve Fahriye Çetkin'in evde düzenledikleri doğum gününe Resim Ögretmeni olan gelini Nihal Dinç, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ve eşi Elif Köken, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra  Koordinatörü Numan Balaban, iş adamı Rüştü Uygur ve eşi Çiğdem Uygur katıldı.

DUANIZ ÜZERİMİZDE OLSUN

93 yıla bir ömür sığdıran Dilber Dinç ve çocukluğundan bu yana yanında olan arkadaşı Fahriye Çetkin, misafirleri Başkan Ünal Köken ve eşi Elif Köken’i kendileri ağırlayarak teşekkürlerini iletti. Yoğun programları ve iş temposu arasında davet edildiği doğum gününe katılan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, “Büyüklerimiz başımızın tacıdır,  onların bilgi ve tecrübeleri bizim ışığımız olmuştur. dediği konuşmasında birikim sahibi olan büyüklerimizin öğütlerini çok önemsiyoruz. Bizlerin göremediklerini gören, tecrübe eden annelerimize saygı ve sevgimiz sonsuzdur. Duanız üzerimizde olsun” diye konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑