Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Anbarlı ailesinden Kandıra’ya nezih bir mekan

Kandıra’da uzun yıllardır hizmet veren Anbarlı Kasap’ın sahibi Muhammet Çınar ve oğulları, ilçeye nezih bir mekan kazandırdı.

20 Temmuz 2017 Saat: 13:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 13.794 kez okunmuştur

Anbarlı ailesinden Kandıra’ya nezih bir mekan
Anbarlı ailesinden Kandıra’ya nezih bir mekan

Kandıra’da uzun yıllardır hizmet veren ve kırmızı et sektöründe kendi markasını yaratan Anbarlı Kasap, yiyecek sektörüne de iddialı bir giriş yaptı. İşletme sahibi Muhammet Çınar ve oğulları, Kandıra Çarşı Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde iç mimarları kıskandıracak güzellikte dekore ettikleri Anbarlı Et Lokantası’nı açtı.

YOĞUN KATILIMLA AÇILDI

Vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen açılışa Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, İlçe Müftüsü Osman Zeki Yağcı, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Yunus Özder, CHP İlçe Başkanı Gülay Vurmaz Eyisabuncular, Kandıra eski belediye başkanları Kenan Evin, İsmail Genç, Kocaeli Kasaplar Odası Başkanı Rasim Özkul, Kandıra Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şaban Şenol, Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mustafa Satılmış, belediye meclis üyeleri, kurum idarecileri, sivil toplum örgütleri, iş adamları ve esnaflar yoğun katılım sağladı.

DUALARLA AÇILDI

Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Başkan Köken, “İlçemiz ve ülkemiz ekonomisine katkı sunmayı amaçlayan Anbarlı ailesini yürekten tebrik ediyor, bol kazançlar diliyorum. Cenab-ı Allah utandırmasın. İlçemiz için hayırlı olsun” dedi. Ardından İlçe Müftüsü Osman Zeki Yağcı’nın okuduğu dualar ile açılış kurdelesi kesildi.

120 KİŞİLİK SALON

Anbarlı Et Lokantası’nın iç dekorasyonuna hayran kalan davetliler, ikram edilen etin lezzetine de tam not verdi. Güler yüzlü 18 kişilik personeliyle müşteri memnuniyetini ön plana alan Anbarlı Et Lokantası, 120 kişilik salonunda çorba ve sulu yemek çeşitleri, ızgara, döner ve tatlı çeşitleriyle hizmet verecek.

Paket Servis: 0262 551 31 05

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑