Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

AK Gençler'de bayrak değişimi! Baki Özdemir görevi devraldı

Emre Kahraman'ın AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini bırakması sonrası İl Gençlik Kolları Başkanlığı'na atanan Baki Özdemir için bugün devir teslim töreni yapıldı.

29 Temmuz 2020 Saat: 00:16
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.674 kez okunmuştur

AK Gençler'de bayrak değişimi! Baki Özdemir görevi devraldı
AK Gençler'de bayrak değişimi! Baki Özdemir görevi devraldı

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman yaş haddi nedeni ile görevi bırakmıştı. Bir süredir boş olan İl Gençlik Kolları Başkanlığı'na geçtiğimiz cuma günü Gölcük ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Baki Özdemir atandı. Görevlendirmenin yapılması sonrası bugün AK Parti Kocaeli İl Binası önünde devir teslim töreni yapıldı. Törene Emre Kahraman ve Baki Özdemir’in yanı sıra AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kadın Kolları İl Başkanı Yasemin Özlü, Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, eski İl Başkanı ve Kurucu Gençlik Kolları Başkanı Şemsettin Ceyhan, İlçe Gençlik Kolları Başkanları, önceki dönem Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ve çok sayıda partili katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal Marşı ile başlayan devir teslim töreninde ilk konuşmayı İl Başkanı Mehmet Ellibeş gerçekleştirdi. “AK Parti’yi milletimiz kurmuştur” diyerek sözlerine başlayan İl Başkanı Ellibeş “Yapılan tüm hizmetlerde milletimizin alın teri var. Bu hareket bütün engelleri aşarak bu günlere gelmiştir. Bu günlere kadar gelişimizde teşkilatlarımızın aktif yapısı da en önemli katkıyı sunmuştur. Kocaeli Teşkilatları partimizin kuruluşundan beri her daim en ön saflarda bulunmuştur. Bunun sonucunda da Kocaeli olarak her daim Türkiye ortalamasının üstünde oy alarak destek vermiştir. Gençlerimizin yeri apayrı bir yerde. Gençlerimizin gönlünü almaya çalışmıyorum. Bir hakkı teslim ediyorum. Gençlerimiz ve kadınlarımızın önemini idrak etmiş bulunuyoruz. Kurucu il Gençlik Kolları Başkanı Şemsettin Bey aramızda. Temel sağlam olursa bina yukarı doğru sağlam bir şekilde inşa edildi” dedi.

Sözlerine devam eden Ellibeş “İlk günden bu yana görev alan birçok kardeşimiz oldu. Bir kısmı ahirete intikal etti. Bir kısmı gönül bağı olarak bağlılığını sürdürüyor. Devir teslim çok önemli. Bu bayrak yarışıdır. Bayrağı teslim eden bayrağı devam edenin arkasından koşmaya devam ediyor. AK Parti’de siyaset ölene kadar devam eder. Biz bir aileyiz. Kocaeli’de özelinde 275 bin üyesi olan bir aileyiz. Bu anlayış içerisinde yıllardır gençlik kollarımızda görev alan Emre kardeşimiz gençliğini burada bu teşkilatla geçirdi. Özellerimizi bir kenara bırakarak zamanımızı sarf ettik. Emre kardeşimiz bu fedakarlığı yapan kardeşimiz olarak az sonra Baki Özdemir kardeşimize bayrağı teslim edecek. Kardeşimiz hala bizlerle. Baki de bizim baba dostumuz. Şu anda Gençlik Kolları Genel Merkez MKYK üyesi olarak görev yapıyor. Sevgili Baki kardeşimize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Ellibeş’in ardından gençlerin sloganları eşliğinde kürsüye çıkan İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman “Bundan 11 sene önce Yasin Özlü abimiz İl Gençlik Kolları Başkanıydı. Partimizin logosunu gördüm bu binaya girdim. Tüm başkanlarımızla çalıştım. Kocaeli’de il gençlik kolları seviyesinde görev alan herkesle çalıştım. Böyle bir teşkilatta görev almak o kadar güzel ki. Partimiz kurulduğundan beri Kocaeli gençliği her zamanki yerinde. Ben bu süre zarfında yanımda olan ve bu alanda olan genç kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Burası mükemmel bir okul. Burası destek görüyor. Bugün bu kürsüye çıkarken tabi ki çok heyecanlıyım. Bugün kardeşim, yol arkadaşım Baki Özdemir’e görevi devredeceğiz. Bu iş kolay bir iş değil. Ama ben Baki'yi tanıyorum. Bu işi benden çok çok iyi yapar. Bugünden itibaren bana vereceği her göreve hazırım başkanım. Bir parantezi de aileme açmak istiyorum. Beni hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Değerli eşime aileme teşekkür ediyorum” dedi.

Kahraman’ın ardından İl Gençlik Kolları Başkanlığı'na atanan Baki Özdemir kürsüye çıktı. Özdemir’in kürsüye çıktığı esnada alanda gençler meşale yaktı. Kalabalığı selamlayarak konuşmasına başlayan Özdemir “24 Temmuz Cuma günü ülkemiz tarihinin en önemli günlerinden biri olan Ayasofya’nın ibadete açıldığı gün İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafıma tebliğ edildi. Teşkilatımızdaki heyecan ve mutluluk bizi etkilemiştir. Kocaeli’nin 472 mahallesinde adım atılmadık yer bırakmayacağız. Kocaeli gençliği bulunduğu her ortamda örnek gösterilen bir gençliktir. Gençler dik durdukça bizi kimse yolumuzdan çeviremez diyen bir liderin gençliğiyiz. Gençliğimizin en önemli yıllarını Recep Tayip Erdoğan’a denk getiren Rabbim'e şükürler olsun. Bunun bir son değil bir başlangıç olduğuna inanıyoruz. Sağ olun var olun. Allah’a emanet olun” ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑