Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Adnan Turan: “Kandıra’mız fakülteye kavuşacak”

AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, ilçede eğitimin çıtasını yükseltecek projeleri hayata geçireceklerini belirterek, “Kandıra’mızın yıllardır özlemini duyduğu fakültemizi ilçemize kazandıracağız” dedi

22 Şubat 2019 Saat: 17:13
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.558 kez okunmuştur

Adnan Turan: “Kandıra’mız fakülteye kavuşacak”
Adnan Turan: “Kandıra’mız fakülteye kavuşacak”

Programlarının gündüz bölümlerini esnaf ve ev ziyaretlerine ayıran AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, akşam saatlerinde ise köy programları yaparak hemşehrileri ile buluşmaya devam ediyor. Başkan Adayı Adnan Turan, beraberinde AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, geçmiş dönem belediye başkanı Cengiz Kan, AK Parti ve MHP’li teşkilat yöneticileri, meclis üyesi adayları ve partililer ile birlikte son ziyaretlerini Teksen, Selametli ve Çalca köylerine yaptı.

EĞİTİM BİZİM OLMAZSA OLMAZIMIZ

Bu üç köye yaptığı ziyaretlerinde Teksen Muhtarı Ziyaattin Soykan, Çalca Muhtarı Mehmet Birol, Selametli Muhtarı Aykut Karadeniz ve hemşehrileri ile sohbet eden Turan, hizmete sunacakları projeleri paylaştı. Kandıralıların her şeyin en iyisine layık olduğunu belirten Turan, “İlçemize dair birçok projemiz var fakat eğitim bizim olmazsa olmazımız. Kandıra’da hem eğitimin çıtasını yükseltecek hem de bölgemize artı değer kazandıracak olan fakültemizi inşallah ilçemize kazandıracağız. Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Üniversitesi ile yapacağımız ortak planlamayla, Kandıralılar özlemle bekledikleri üniversitelerine kavuşmuş olacak” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑