Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Zafer Partisi'nde Çalık seçilmiş başkan

Ümit Özdağ’ın katıldığı Zafer Partisi İl Kongresi’nde atanmış il başkanı olan Vedat Çalık seçilmiş il başkanı oldu. 44 oy kullanma hakkı bulunan üyelerden 18’i oy kullandı.

20 Haziran 2022 Saat: 04:43
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 998 kez okunmuştur

Zafer Partisinde Çalık seçilmiş başkan
Zafer Partisi'nde Çalık seçilmiş başkan

Zafer Partisi İl Başkanlığı 1.Olağan Kongresi’ni bugün gerçekleştirdi. İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi Turan Güneş Caddesi No:244’deki il binasında gerçekleşen kongrede atanmış il başkanı olan Vedat Çalık, seçilmiş oldu. 44 üyenin oy kullanma hakkı bulunan kongrede 18 üye oy kullandı. Genel Başkan Özdağ ve beraberindekiler partililer, kongrenin ardından Üçyol’da esnaf ziyareti yaptı.

HEYECAN VAR
Genel Başkan Özdağ, “Zafer Partisi Kocaeli’deki çalışmalarını büyük bir şevkle, heyecanla sürdürüyor. Kocaeli siyasetinde il başkanımızın damgasını vurulmaya başladı. Zafer Partisi, Türkiye genelinde nasıl yükseliyorsa Kocaeli’de de aynı şekilde yükselmekte” dedi.

Seçilmiş başkan Vedat Çalık da “Gecemizi gündüzümüze katarak 7 ay gibi bir sürede yüksek tempoyla çalıştık ve sıfırdan parti kurdu. 10 ilçe başkanımızı atadık ve kongremizi yaptık. Atatürk gibi Türk gençliğine inanıyoruz, 2023’te Ümit Özdağ’ı Cumhurbaşkanı seçtireceğiz” dedi.

İl Yönetimi: Vedat Çalık, Nazmi Çolak, Zeynep Saner Alkan, Ayça Tokkuşoğlu, İsmail Uysal, Ali Poyraz, Ali Kemal Yusuf, Mümin Kozan, Fatih Üzülmez, Bekir Gündoğdu, Taner Kahraman, Ahmet Şahin, Onurcan Gül, Emre Yüksel, Mehmet Kalaycıoğlu, Yaşar Eroğlu, Atalaya Serhan Doğan, Sabriye Işıklı, Mehmet Fidancı, Murat Ercan, Barışcan Kıraç, Kadriye Ülker Çalık, Ali Kemal Baştürk, Mehmet Safa Kahraman, Ceyhun Beyhan Topçu, Mehmet Üzülmez, Emrah Gülümser, Gülşah Gülümser, Pınar Hızlı, Saltuk Buğrahan, Sedat Tiryaki, Gökhan Savaş.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑