Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Zafer Partisi, Kılıçdaroğlu’nu destekleyecek

Millet ittifakının cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’la ortak açıklama yaptı. Özdağ, ikinci turda Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceklerini açıkladı.

24 Mayıs 2023 Saat: 15:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 541 kez okunmuştur

Zafer Partisi, Kılıçdaroğlu’nu destekleyecek
Zafer Partisi, Kılıçdaroğlu’nu destekleyecek

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, parti genel merkezi önünde Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte kameralar karşısında basın açıklamasında bulundu. Özdağ açıklamanın ardından " Türkiye göçmenistan olmayacak. 29 Mayıs 2023’de Türk halkı ülkesini geri almaya başlayacak" dedi.

Özdağ'ın açıklamasından öne çıkanlar şöyle:

AK PARTİ İLE SIĞINMACI KONUSUNDA ANLAŞAMADIK
"Ak Parti bizden destek istedi ama sığınmacılar konusunda anlaşamadık.13 milyon sığınmacı ile ekonomisini ve güvenliğini doğru bir çizgiye oturtamaz Türk halkından Zafer Partisi olarak destek istedik. Partimizin yeni kurulmuş olması, medyadaki ambargo vatandaşa yeteri kadar erişmemizi engelledi. Birinci turun sonunda ortaya çıkan siyasi görünüm iki adayın ikinci bir yarış için vatandaşın önüne gideceği şeklinde. Numan Bey ile görüştük. Sorduk, Anlattıkları şey Sığınmacıların vatanlarına dönmesini içermiyordu.

28 MAYIS'TA KILIÇDAROĞLU'NA OY VERİN
"Fikir birliğine vardık. Zafer Partisi olarak sayın Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ikinci turda destekleme kararı verdik. Birinci turda Cumhur İttifakı'na oy vermiş, Ata İttifakı'na oy vermiş seçmenlere çağrımız: Eğer annelerinizden babalarınızdan aldığınız Türkiye'yi çocuklarınıza devretmek istiyorsanız, kızınız sokağa çıktığında endişelenmek istemiyorsanız 28 Mayıs'ya yapılacak seçimde Kılıçdaroğlu'na oy verin.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑