Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Zafer İlkokulu’nda

Kandıra Zafer İlkokulu öğretmenlerinden Murat Göçmen, öğrencilerin tarihi olayları daha iyi anlamaları için okulda “Yaşayan Atatürk” köşesi düzenledi.

20 Mart 2013 Saat: 17:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.105 kez okunmuştur

Zafer İlkokulu’nda
Zafer İlkokulu’nda

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin önemini anlatan köşede Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatı ve Kurtuluş Savaşı mücadelesi de yer alıyor. Ayrıca Cumhuriyet ve inkılapları öğrencilere görsel ve işitsel olarak anlatabiliyor. Zafer İlkokulu’nun projesi olan Yaşayan Atatürk Köşesi’nin açılışını Kaymakam Vekili olarak Kocaeli Vali Yardımcısı Hacı Mehmet Kara yaptı. Açılışta Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay Taner Uysal, Belediye Başkanı Cengiz Kan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız, kurum müdürleri ve okul müdürleri de hazır bulundu.
PROJEYİ ANLATTI Okul müdürü Faruk Özaydın yaptığı kısa konuşmanın ardından, projenin mimarı olan okul öğretmeni Murat Göçmen’e söz hakkı verdi. Projenin ortaya çıkışı ve amacı hakkında konuşan Murat Göçmen, milli tarihimizi öğrencilere daha iyi kavratmak, tarihi olaylarımızı ezberletmek yerine nedenleri ile anlamaları için gerçekleştirilmiş bir eğitim materyali olduğunu söyledi. Okul müdürü Faruk Özaydın projede emeği geçen özellikle Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan’a, Garnizon Komutanı Taner Uysal’a, emeği geçen öğretmenlere ve tüm misafirlere teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑