Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Yusufça Ortaokulu’nda mezunlar buluştu

Yusufça Şehit İrfan Yaman Ortaokulu öğrencileri 2012-2013 eğitim-öğretim sezonuna okulun eski mezunları ile birlikte veda etti. Mezunlar Buluşması programına katılım bir hayli yoğun olurken, öğrenciler duygu dolu anlar yaşadı.

24 Haziran 2013 Saat: 22:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.169 kez okunmuştur

Yusufça Ortaokulu’nda mezunlar buluştu
Yusufça Ortaokulu’nda mezunlar buluştu
Yusufça Şehit İrfan Yaman Ortaokulu 2012-2013 dönemi mezunları ile eski öğrencilerinin katıldığı ‘Mezunlar Buluşması’ okul bahçesinde düzenlendi. Etkinliğe okuldan mezun olan öğrenciler, veliler ve görev yapan öğretmenler katıldı. Okul Müdürü Nevzat Aktaş açılış konuşmasında “Bu dönem 14 öğrencimizi uğurluyoruz. Toplamda ise 2001’den bu güne 222 mezun verdik. Ben emeği geçen eski ve yeni tüm öğretmenlerime teşekkür ediyorum.
ÇOCUKLARIMIZ DESTEKLENMELİ Zaman zaman köy okulu olmanın zorluklarını yaşamamıza rağmen öğrencilerimiz ve çevremiz için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. Öğrencilerimizde aynı şekilde bunun karşılığını vermeye çalışıyorlar. Onlara bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyoruz. Hala geç değil. Önlerinde hayata atılmaları için sayısız fırsatlar olacak. Onları en iyi şekilde değerlendirmelerini temini ediyoruz. Bizi burada yalnız bırakmayan velilerimize de teşekkür ediyor, çocuklarımızı hangi şartlar altında olursa olsun mutlaka desteklemelerini istiyoruz” dedi.
SENEYE TEKRARLANACAK Daha sonra okul öğretmenleri tarafından mezun olan öğrencilere teşekkür belgeleri verildi. Dönem birincisi Barış Gülsever tarafından mezuniyet kütüğüne plaket çakılmasının ardından tüm öğrenciler okul idaresi tarafından hazırlatılan mezuniyet pastasını hep beraber kestiler. Daha sonra müzik eşliğinde eğlenen öğrenciler, gecenin sonunda gözyaşlarını tutamadılar. Okulun eski öğrencilerinin de yoğun olarak katıldığı gece sonunda okul müdür yardımcısı Hakan Bozan katılımcılara teşekkür ederek, “Seneye görüşmek üzere sözleşiyoruz. İnşallah seneye daha da büyümüş olarak buluşmayı diliyoruz” diyerek geceyi sonlandırdı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑