Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Yusufça Mezunları ve Öğretmenleri Buluştu

Kandıra Yusufça Şehit İrfan Yaman İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen “Mezuniyet Gecesi ve Mezunlar Buluşması 2012 ” okul bahçesinde yoğun katılımlı olarak kutlandı.

21 Haziran 2012 Saat: 19:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.609 kez okunmuştur

Yusufça Mezunları ve Öğretmenleri Buluştu
Yusufça Mezunları ve Öğretmenleri Buluştu
Okul idaresi tarafından eski ve yeni mezunlar ile okulda görev yapmış olan öğretmenlere verilen yemekle başlayan programa, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Zafer Çolak ile okulda daha önce görev yapan Bozburun İO Müdürü Alpaslan Muti, Özbey İO müdür yardımcısı Adil Er, Mehmet Akif Ersoy İO müdür yardımcısı Mesut ASLAN, Gündoğdu İO müdür yardımcısı Faruk Sarıca, okul müdürü Nevzat Aktaş ve müdür yardımcısı Hakan Bozan tarafından mezun öğrencilere başarı belgelerinin verilmesi ile devam edildi.
Okul Müdürü Nevzat Aktaş, “Bitişlerin başlangıçlara gebe olduğunu, mezun olan öğrencilerimizin lise eğitimlerinde de başarılı olmalarını diliyoruz. Onlara her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Onlardan vatanını, milletini, bayrağını, dinini ve dilini sevmelerini ve sahip çıkmalarını bekliyoruz. Onlarla gurur duyuyoruz. Bu geceyi hazırlamada emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarıma ve uzaktan yakından gecemize katılan tüm eski öğretmenlerimize ve idarecilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi. Okul birincisi öğrenci Gamze Yıldız tarafından mezuniyet kütüğüne plaket çakılmasının ardından, öğrenciler tarafından fenerler gökyüzüne bırakıldı. Törene müzik ile devam edilerek, eski ve yeni mezunlar ile öğretmenlerini bir araya getirmeyi amaçlayan gece, tekrarında buluşma temennisi ile son buldu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑