Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Yunus Özder, "Anne Duası İle Yola Çıktık"

AK Parti Kandıra Belediye Başkan aday adayı Yunus Özder, seçim çalışmalarına esnaf ziyaretlerinde devam ediyor.

21 Aralık 2018 Saat: 11:35
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.795 kez okunmuştur

Yunus Özder, "Anne Duası İle Yola Çıktık"
Yunus Özder, "Anne Duası İle Yola Çıktık"

AK Parti Kandıra Belediye Başkan aday adayı Yunus Özder, “Milli Mücadele kahramanımız Akçakoca Bey'in; Orhan Gaziye son vasiyetinde "İzmit’i biz fethedemedik... Cenab-ı Hak Orhan Gazi Beyimize nasib etsin. Şayet bu kaleyi alırsa, cümle haklarımız kendisine helal olur...” deyip ruhunu teslim etmesi ve İzmit'in fethine mazhar olan Kandıra ilçemizin bir evladı ve kıymetli sakinleriyle birlikte olmaktan bahtiyarım. Ebedi İstiratgahının bulunduğu Kandıra Babatepe de, Akçakoca Beyimiz başta olmak üzere cümle İstiklal Harbi Şehit ve Gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum.

Bu aziz toprakları Müslüman Türk yurdu olarak yoğuran ve mayalayan bu kültürel birikimi; hazırladığımız projelerle geleceğe taşıyacağız, yeni nesillerimizde yaşatacağız. Bu anlamda Kandıramızın gelecek planlamalarımızda özel bir yeri var. Kökü mazide gözü atide kadim medeniyet davamızın hakkını vereceğiz” diyen Özder yollardayız. Yarının Kandırasını inşa etmenin azmi ve gayretindeyiz.Bize Allah’ın bir lütfu olan doğal güzelliklerimize, sahillerimize, yeşilimize, kültürel emanetlerimize gözümüz gibi bakacağız. Eski çağlardan bize emanet tarihi eserleri, doğal yapıyı koruyacağız, insanlığa tanıtacağız.

Bizi biz yapan medeniyet değerlerimizi yaşatacağız, kültürel mirasımıza sımsıkı sarılacağız. Değerlerimizle büyüyeceğiz. Şeffaf ve adil Belediyecilik yapacağız. Belediyenin tasarrufunda olan her şey kamu malıdır. Herkesin hakkı vardır. Zayi olan bir kuruş yetim, garip gureba hakkıdır. Kamu malına bu titizlikle yaklaşacağız. Doğru yatırımlarla Kandıralının ortak yararına kullanacağız. İstihdam ı sağlayacağız. Her daim halkın içinde, Kandıra’nın emrinde olacağız. Birlikte çalışacağız, birlikte başaracağız, Kandıra kazanacak” ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑